Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Šikana urobila svoje: Katie (22) začala behať a schudla 30 kg!

Katie predtým a teraz Zobraziť galériu (3)
Katie predtým a teraz (Zdroj: newsteam)

MERIDEN - Angličanku Katie Milnerovú dlhé roky šikanovali kvôli nadváhe. Do plaču jej bolo zakaždým, keď ju ľudia nazvali "Miss prasa". Krutým posmeškom sa ale rozhodla urobiť koniec. Schudla tridsať kíl a nepotrebovala pritom vôbec drieť dlhé hodiny v telocvični.

Dvadsaťdvaročná učiteľka na základnej škole musela odmalička trpieť zlomyseľné poznámky spolužiakov na svoju adresu. Ako tínedžerka vážila takmer sto kíl a veľké problémy jej robili aj také bežné činnosti, ako bolo obliekanie. Podľa vlastných slov jej trvalo desať minút, kým si obula topánky.

Šikana urobila svoje: Katie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: newsteam)

Za svoj nelichotivý stav si však mohla sama. Ako priznala, denne zvykla skonzumovať aj päť balení zemiakových lupienkov. "Ľudia ma v škole volali Miss tučibomba alebo Miss prasa. Veľmi mi to ubližovalo," povedala Katie denníku The Sun.

Zároveň si ale uvedomovala, že so sebou musí niečo robiť, pretože nenávidela to, ako vyzerala. Zapísala sa teda do fitness klubu, kde jej poradili, aké cvičenie je pre ňu najvhodnejšie. Denne beháva 16 kilometrov, vďaka čomu schudla na 64 kg a taktiež sa jej zlepšila astma.

Šikana urobila svoje: Katie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: newsteam)

Katie sa síce nedávno rozišla so svojím snúbencom, v smútku sa však príliš neutápa. "Kedysi ma muži úplne prehliadali, ale teraz je všetko inak. Ešte nikdy sa mi od nich nedostávalo toľko pozornosti a ja si to patrične užívam," dodáva spokojne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu