Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Otec troch synov zhodil 115 kg: Teraz je z neho fešák ako hrom!

Wayne prešiel obrovskou premenou Zobraziť galériu (4)
Wayne prešiel obrovskou premenou (Zdroj: profimedia.sk)

CARLISLE - Trojnásobný otec Wayne Robinson vážil ohromných 197 kilogramov. Potom si uvedomil, že nechce, aby jeho deti niekedy dopadli ako on a rozhodol sa schudnúť. Poradil sa s lekármi a za deväť mesiacov zhodil viac ako metrák!

Ešte pred necelým rokom sa mladý Angličan obával o svoju budúcnosť. A oprávnene, ručička na váhe totiž ukazovala takmer 200 kilogramov. Zo svojej situácie bol tak zúfalý, že dokonca zvažoval operáciu na zmenšenie žalúdka.

Otec troch synov zhodil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ale až strach, že neuvidí svojich synov vo veku 14, 11 a 4 roky vyrastať ho však dohnal k tomu, aby začal so sebou niečo robiť. Výsledok jeho snahy je ohromujúci - za trištvrte roka schudol 115 kíl.

Otec troch synov zhodil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Nepociťoval som síce vážnejšie zdravotné problémy, ale zas na druhej strane som ani nemohol vedieť, či mi niečo nie je, pretože som kvôli tomu, že som sa za seba hanbil, nechodil vôbec k lekárovi. Moje BMI bolo však 59, takže bolo len otázkou času, kedy sa mi niečo stane," hovorí Wayne.

Sympatický otec zhodil prebytočné kilá vďaka odtučňovaciemu programu. Bežnú stravu nahradil štyrmi špeciálne pripravenými porciami denne a každý týždeň navštevoval poradkyňu na chudnutie Paulu Carruthersovú.

"Moja premena je neuveriteľná, a nielen po fyzickej stránke. Aj vo vnútri som celkom iný človek," dodáva spokojne Wayne, ktorý si tento rok splní svoj dávny sen a spolu s manželku a deťmi sa vyberie do Las Vegas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu