Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krásku (24) takmer zabila smrteľná choroba, potom bojovala o titul Miss!

Nikki dúfa, že sa stane novou Miss Zobraziť galériu (2)
Nikki dúfa, že sa stane novou Miss (Zdroj: beautypageantnews.com)

WEST BROMWICH - Nikki Sahotová sa vlani dostala do finále Miss Anglicka, kde mohla bojovať o korunu kráľovnej krásy. Namiesto toho však bojovala v nemocnici o holý život. Jej telo totiž postihla ťažká choroba. Teraz dostala druhú šancu a dúfala, že sa jej podarí dokončiť svoj ​​sen.

Dvadsaťštyriročná kráska vyhrala minulý rok súťaž Miss Black Country, ktorá ju posunula rovno do finále Miss Anglicka. Len pár dní pred ním však vážne ochorela na septikémiu, pri ktorej dochádza k infikovaniu krvi baktériami. Dostala vysokú horúčku a na tvári sa jej vyhodila vyrážka.

"Lekári mi povedali, že mi zlyhávajú obličky. Musela som sa odhlásiť zo súťaže, z čoho som bola veľmi sklamaná. Ale zdravie je samozrejme prednejšie," hovorí brunetka.

Po pár týždňoch sa jej podarilo uzdraviť a akonáhle cítila, že je opäť vo forme, dala sa na bojové umenia. V septembri dokonca vďaka tomu dostala menšiu rolu vo filme Fast & Furious 6, v ktorom si zahrala po boku Vina Diesela. Nikki však nezabudla ani na svoju túžbu zúčastniť sa národnej súťaže krásy. Nedávno vyhrala titul Miss Asian World, čo ju katapultovalo priamo do finále.

Krásku (24) takmer zabila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: beautypageantnews.com)

"Veľmi si želám vyhrať. Viem, že nie som najkrajšia ani najtalentovanejšia žena na svete, ale do všetkého, čo robím, dávam celé svoje srdce a dušu," povedala Nikki ešte pred súťažou. Kráľovnou krásy sa síce nakoniec nestala, no aj tak má byť na čo hrdá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu