Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Spoveď modelky, z ktorej urobili prostitútku: Znásilnená a na sex videu!

Jill Mourningová
Jill Mourningová (Zdroj: Facebook)

CHARLOTTE - Za snom stať sa úspešnou modelkou stojí častokrát oveľa krutejšia realita. Jedna z obetí sexuálneho zneužívania už roky trpí traumatizujúcimi zážitkami z doby, keď ju jej manažér a iní muži znásilnili a všetko si natočili na video, ktoré predávali na internete.

Jill Mourning (25) si vytvorila cez stránku modelmayhem.com, kde sa začínajúce modelky snažia kontaktovať ľudí pracujúcich v tejto brandži, profil so svojimi fotografiami a skákala od radosti, keď ju oslovil manažér rozhodnutý ju zastupovať. "A ja som samozrejme povedala áno. Kto by v 19-tich rokoch odmietol," uviedla Jill.

So svojím novým manažérom sa stretla v meste Charlotte v Severnej Karolíne a v priebehu niekoľkých mesiacov si k nemu vybudovala dôveru. Nielenže jej vybavil prácu v modelingu, ale našiel si čas ju vypočuť aj poradiť jej, keď mala problémy s rodičmi.

Avšak jedného rána, zatiaľ čo spala v hoteli v Arizone, ju prebudil aj s ďalšími dvoma mužmi, ktorí vstupili do jej izby so statívom a kamerou. Zmätená si myslela, že zaspala na fotenie, ale manažér jej rýchlo zviazal ruky, zatiaľ čo druhý muž jej upevnil členky. "Uvedomila som si, že sa stane niečo zlé," spomenula si na udalosti Jill s tým, že všetci traja muži ju striedavo znásilňovali a akt si nahrávali. Potom záznam predávali na internete a dievča ním vydierali.

"Na druhý deň som mala fotenie, ako by sa nič nestalo. Môj manažér mi vlastne povedal, "je to biznis, takto to zvyčajne v brandži chodí. Neber to osobne"," dodala s tým, že takýto scenár sa opakoval od mája až do októbra 2007. Cítila sa v pasci, pretože mala pocit, že manažér o nej vie priveľa vecí na to, aby sa mohla z jeho područia vymaniť. A tak o tom nikomu nepovedala.

Horor sa skončil až vo chvíli, keď manažéra zatkli za finančný zločin a odsúdili ho na desať rokov väzenia. Ani tak na neho však nepodala žalobu a dlho si všetko nechávala iba pre seba. Až v roku 2011 sa konečne podelila o svoje tajomstvo a teraz sa snaží pomáhať iným dievčatám, ktoré postretli rovnaké skúsenosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu