Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Hororový koncert: Britku znásilnili v ruskom klube motorkárov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: europics.at )

MOSKVA - Britka, ktorá pracuje v Moskve, sa vybrala užiť si trochu zábavy do miestneho motorkárskeho klubu a pozrieť si vystúpenie rockovej skupiny. Podľa jej slov však zažila životnú traumu, keď ju v skorých ranných hodinách znásilnili.

Dievča identifikované iba ako Danielle H. z Lancashire sa mala stať obeťou muža v čiernom oblečení, ktorý mohol mať 30 až 40 rokov. Vyšetrovatelia tvrdia, že obeť si pozrela zábery z CCTV kamery z klubu, aby sa pokúsila útočníka nájsť. Jeho majiteľ Aleksander Zaldostanov však zvolil zaujímavý prístup k celému prípadu. Namiesto toho, aby vyjadril ľútosť, pokúsil sa o veci vtipkovať, za čo sa mu ušla kritika ženských organizácií.

"V našom klube sa nič nestalo," povedal pre ruský spravodajský portál life.ru a dodal, že všetkých pozýva na ich motorkársku šou, kde bude veľa nezneužitých britských dievčat. Možno by neboli proti sexuálnemu povyrazeniu, ale nikto ich neznásilní, to vraj môže zaručiť.

Jeho nevhodné poznámky nenechali na reakciu dlho čakať a jedna z členiek organizácie na podporu práv žien sa vyjadrila, že je sexistický blbec z doby kamennej. "Mal by byť pod zámkom, ak si myslí, že je to na smiech," povedala podľa portálu austriantimes.at.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu