Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Švajčiari predstavujú sexnovinku: Takto ponúkajú prostitútky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: orange.co.uk)

ZÜRICH - Švajčiarske najväčšie mesto Zürich predstavilo prvý sexuálny drive-in. Miestne úrady dúfajú, že im toto zariadenie, kde predajné devy obslúžia zákazníka priamo v jeho aute, umožní lepšie kontrolovať a strážiť prostitúciu i prostitútky, napísala agentúra AFP.

Oficiálne má drive-in začať prevádzku 26. augusta. Vznikol v bývalej priemyselnej zóne východne od Zürichu a denne tu bude otvorené od 07:00 do 05:00.

Do komplexu budú môcť bránou vojsť len tí vodiči, ktorí budú vo vozidle sami. Podobne ako v prípade tranzitných uličiek rýchleho občerstvenia aj tu budú prechádzať vyznačenú trasou, na ktorej bude rozmiestnených až 40 prostitútok. Akonáhle si niektorú vyberú a dohodnú sa s ňou na cene, odvezú si ju do jedného z deviatich boxov podobných automobilovej umývačke, kde sa odohrá styk. Boxy budú vybavené alarmom, čo umožní sexuálnym pracovníčkam privolať políciu v prípade ohrozenia.

Zürišská aglomerácia má viac ako 1,8 milióna obyvateľov, čo predstavuje takmer štvrtinu celkovej populácie krajiny. Nechýba tu ani tradičná štvrť červených lámp, ale obyvatelia sa dlhodobo sťažujú na prostitútky promenádujúce sa po uliciach. Preto sa úrady snažia vytlačiť platený sex z mestského centra.

Vybudovanie prejazdného komplexu stálo 2,1 milióna švajčiarskych frankov (asi 1,8 milióna eur) a ročná prevádzka má stáť asi 700.000 frankov. Na snahe nalákať sem prostitútky aj ich zákazníkov sa nijako nešetrilo, takže vznikol príjemný, decentne nasvetlený priestor s trávnatými plochami. A aby sa klienti nemuseli báť hanby, neplánuje tú mesto ani rozmiestnenie sledovacích kamier, ani stálu prítomnosť policajných hliadok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu