Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Foto pred tragickým útokom nosorožca: Choďte k nim bližšie, radil sprievodca!

Chantal so svojím priateľom tesne pred útokom nosorožca. Zobraziť galériu (2)
Chantal so svojím priateľom tesne pred útokom nosorožca. (Zdroj: Daily Mail)

JUŽNÁ AFRIKA - Študentke Chantal Beyerovej (24) zostanú na safari v juhoafrickom národnom parku neblahé spomienky. Len pár sekúnd po tom, ako sa spolu s priateľom vyfotografovali s dvomi nosorožcami, jeden z nich na ňu zaútočil a zozadu jej prepichol hrudný kôš. Sprievodca im totiž údajne poradil, aby k nim išli bližšie, nech majú krajší záber.

Alex Richter mal skupinke turistov povedať, aby vystúpili z auta a spravili si nejaké snímky s nosorožcami, ktoré nalákali na jedlo. Na fotografii je vidno, ako mladý pár stojí len pár metrov od dvoch divokých zvierat, ktoré môžu vážiť až dve tony a dosahujú výšku 1,8 metra.

Akonáhle cvakla spúšť, obrovský nosorožec napadol študentku z Johannesburgu a svojím rohom jej zozadu prerazil hrudník, pľúca a zlomil rebrá. Momentálne leží na jednotke intenzívnej starostlivosti v nemocnici v Krugersdorpe a podľa denníka Daily Telegraph je v stabilizovanom stave.

Beyerovej strýko a hovorca rodiny Thom Peeters pre noviny Beeld uviedol, že išlo o skupinu mladých ľudí, ktorí si mysleli, že môžu dospelému sprievodcovi dôverovať. Zodpovedné osoby odmietli udalosť komentovať.

Foto pred tragickým útokom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: beeld)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu