Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pomsta domáceho miláčika: Psa nezobral na rybačku, auto mu spustil do jazera!

Psík pozorne sledoval, ako auto vyťahujú z vody
Psík pozorne sledoval, ako auto vyťahujú z vody (Zdroj: greb noviny.sk)

ŽIAR NAD HRONOM – Favorit v rybníku a psík s "víťazným" pocitom na brehu. To je nešťastný koniec kurióznej nehody, pri ktorej zasahovali hasiči neďaleko Žiaru nad Hronom. Auto skončilo vo vode po tom, ako zviera preradilo rýchlosť a Favorit spustilo dolu brehom! Informovala o tom Tv JOJ.

Už len oči pre plač zostali rybárom po zbytočnej nehode, pri ktorej prišli o milovaný Favorit. Domáci miláčik jedného z nich sa totiž počas ich rybačky zahral na šoféra a auto dal do pohybu. Celé sa to odohralo počas rybačky neďaleko Žiaru nad Hronom. Zatiaľ, čo muži na brehu spokojne nahadzovali udice, psíka nechali samého v aute.

Unudené zviera s pocitom krivdy, že ho majiteľ nezobral so sebou na rybačku, začalo "vymýšľať" pomstu. Jeho pohľad následne dopadol na prevodovku a krutý plán, ako sa pomstiť majiteľovi, mohol začať. Šikovný "miešanec" nejakým spôsobom vyradil rýchlosť a auto sa spustilo dolu brehom. Šokovaní rybári sa mohli len prizerať, ako ich obľúbený dopravný prostriedok smeruje do rybníka a následne mizne pod jeho hladinou.

„Psík stihol vyskočiť von. Mali sme zaradenú rýchlosť, ale ručná brzda nebola na tom,“ povedal jeden z rybárov. Keď na miesto dorazili hasiči, ktorí Favorit vyťahovali, domáci miláčik poslušne čakal na brehu, akoby tušil, čo spôsobil. Nešťastným mužom sa podarilo zachrániť zopár vecí, ktoré z auta vyplávali, no samotný Favorit už zrejme nenaštartujú.

Keďže sa nikto pri nevšednej nehode nezranil, polícia zasahovať nemusela. „Polícia túto udalosť neriešila ako dopravnú nehodu, na mieste boli len Hasiči, ktorí auto vytiahli,“ povedala pre Topky banskobystrická policajná hovorkyňa Jana Vrbická.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu