Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najhorší hotel sveta: V tomto humuse a smrade by ste bývať nechceli!

Hotel má 127 izieb, ktoré poskytujú minimálny komfort Zobraziť galériu (4)
Hotel má 127 izieb, ktoré poskytujú minimálny komfort (Zdroj: profimedia.sk)

AMSTERDAM - Tu by chcel nocovať asi málokto! Amsterdamský hotel Hans Brinker Budget je pre turistov známou firmou. Nie však preto, že by ho nejak často vyhľadávali kvôli vysokej úrovni poskytovaných služieb. Práve naopak. Podľa mnohých mu právom patrí titul najhorší hotel sveta.

Jeho majitelia sa za toto ocenenie vôbec nehanbia. Využívajú ho na svoju propagáciu a treba povedať, že celkom úspešne. Pokiaľ aj vy máte malý pud sebazáchovy a dostatok odvahy na to, aby ste v ňom pobudli, pripravte si najmenej 22 eur. Toľko v ňom totiž pýtajú za jednu noc.

Najhorší hotel sveta: V
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Predtým, než sa tak stane, by ste ale mali vedieť zopár užitočných informácií. V už na prvý pohľad zanedbanom hoteli netečie teplá voda a na uteráky zabudnite. Po sprche sa budete musieť utrieť do záclon. Taktiež si buďte vedomí toho, že vašimi spolubývajúcimi, či už chcete alebo nie, sa stanú šváby a podobná háveď.

Najhorší hotel sveta: V
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: hostelworld.com)

Aby sme však boli korektní, treba poznamenať, že pracovníci hotela prípadných návštevníkov pred ním varujú. "Tí, ktorí chcú prespať v našom ubytovacom zariadení, robia tak na vlastné riziko. Za prípadné otravy jedlom, duševné poruchy, smrteľné ochorenia, stratu končatín, ožiarenia alebo nakazenia sa chorobou z 18. storočia nezodpovedáme," stojí na oficiálnej webstránke.

Pravdou je, že ani nehygienické podmienky či špaky na chodbách nedokážu niektorých turistov od návštevy tejto perly medzi hotelmi odradiť. Vyhľadávajú ho najmä mladí ľudia a študenti, ktorí si pobytom v Hans Brinker Budget Hotel trénujú svoj imunitný systém.

Najhorší hotel na svete

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu