Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Výnosný biznis: Žena (46) prenajíma byt turistom aj sexuchtivým mužom!

Honey prenajíma dom aj seba Zobraziť galériu (2)
Honey prenajíma dom aj seba (Zdroj: onenewspage.co.uk)

ABERDEEN - Nemá v sebe kúska hanby! Obyvateľka britských Shetlandských ostrovov vzbudila vo svojom rodnom kraji veľké pohoršenie po tom, ako preniklo na verejnosť, že dom, ktorý prenajíma turistom, zároveň slúži aj ako nevestinec. Sexuálne služby v ňom poskytuje samotná majiteľka.

Shetlandy sú skupina asi 115 ostrovov, ktoré ležia severovýchodne od Škótska. Je tam veľmi vysoká životná úroveň a takmer žiadna kriminalita. Na prvý pohľad, raj na zemi. Práve preto spôsobila informácia o tom, že na mieste, ktoré je pánu Bohu za chrbtom, nerušene žije aj podnikateľka v oblasti lásky, hotovú pohromu.

Štyridsaťšesťročná Honey vyzerá ako prívetivá domáca, ktorá vo svojom príbytku ubytováva turistov za sto libier (116 eur) na noc. Ešte viac, presnejšie 160 libier (187 eur) na hodinu, pýta od sexuchtivých klientov, ktorí prespávajú, či lepšie povedané, súložia, v tých istých priestoroch.

V takomto dráždivom oblečení sa ukazuje len sexuálnym klientom
Zobraziť galériu (2)
V takomto dráždivom oblečení sa ukazuje len sexuálnym klientom  (Zdroj: onenewspage.co.uk)

"Na webstránke vyzerá ten byt veľmi útulne. Vôbec sa tam ale nespomína, že návštevníci budú spať v posteli, kde prostitútka súloží so svojimi zákazníkmi. Keby o tom vedeli, určite by ich to naštvalo," povedal miestny obyvateľ denníku The Sun.

Kto by to bol čakal, že v tejto útulnej izbe sa sexuje ostošesť
Zobraziť galériu (2)
Kto by to bol čakal, že v tejto útulnej izbe sa sexuje ostošesť  (Zdroj: onenewspage.co.uk)

Keď sa o bordeli dozvedel miestny poslanec Bill Cormie, bol zhrozený. "Je to nefér voči turistom. Určite ostali poriadne znechutení, keď sa dozvedeli, kde vlastne prenocovali," prehlásil. Honey na tieto reči okamžite zareagovala. "Prečo by som im to mala hovoriť? Jedno s tým druhým vôbec nesúvisí," poznamenala dvojnásobná matka.

Shetlandské ostrovy však nie sú jediným pôsobiskom podnikavej ženy. Okrem nich má totiž jeden byt aj v škótskom Aberdeene a dva v americkom Chicagu. Na turistickom portáli, ktorá ich propaguje, sa píše: "Hostia sú povinní v tomto ubytovaní dodržiavať zásady slušného správania. Rušenie susedov je neprípustné, organizovanie akýchkoľvek večierkov je tu preto zakázané." Ktovie, či sa toto obmedzenie vzťahuje aj na radovánky intímneho charakteru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu