Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Do penisu si dal vstreknúť olej, nabobtnal mu na veľkosť kokosu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: mercyjohnson.com)

BAGKOK - Lekári v Thajsku varovali ľudí pred využívaním služieb nelegálnych kliník po tom, čo do nemocnice prijali muža s genitálnou infekciou, ktorá bola dôsledkom procedúry na zväčšenie penisu. Niet sa tomu veľmi, čo čudovať, keďže nemenovaný päťdesiatnik si do svojej okrasy nechal vstreknúť olivový olej.

Zákrok podstúpil na ilegálnej klinike asi pred piatimi rokmi. Napriek tomu, že mu aplikovali olivový olej, jeho genitálie fungovali v poriadku až do doby asi pred šiestimi mesiacmi, kedy sa mu do penisu dostala infekcia. Podľa doktora Surata Kittisupa z policajnej nemocnice, v ktorej muža ošetrili, jeho prirodzenie narástlo na veľkosť kokosového orecha. "Hanbil sa navštíviť lekára, ale bolesť a infekcia sa zväčšovali, tak nemal na výber," povedal novinárom.

Najprv bol v súkromnej nemocnici, kde zdravotníci zistili, že má rakovinu a navrhli ho previezť do štátnej, kde ušetrí náklady na liečbu. Choroba bola v takom štádiu, že lekári nemali na výber a genitálie mu amputovali. Našťastie dokázali zachovať časť jeho močovej trubice, takže Thajčan môže ovládať svoje potreby. Jeho zdravotný stav však nevidia veľmi optimisticky.

"Je veľká pravdepodobnosť, že rakovina sa v budúcnosti objaví znova," dodal Kittisupa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu