Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pozor na deti: Takto to dopadne, keď im zjete všetky sladkosti!

Deti sa väčšinou po oznámení správy rozplakali Zobraziť galériu (2)
Deti sa väčšinou po oznámení správy rozplakali (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Nedávno sme tu mali Halloween, ktorí si najviac užívajú mladšie ročníky. Deti sa pri tejto príležitosti obliekajú do rôznych kostýmov a obchádzajú domy, aby dostali nejakú sladkosť. Keď sa náhodou stane, že im všetky dobroty zjedia rodičia, menia sa na malých ufňukancov.

Pohanský sviatok, ktorý sa uchytil najmä v západnom svete, má pôvod v Írsku. Oslavujú ho predovšetkým tí najmenší, ktorí v prevlekoch chodia od dverí k dverám a pýtajú niečo chutné na zahryznutie.

V tomto duchu sa niesla aj epizóda americkej televíznej šou Jimmy Kimmel Live z konca októbra. Moderátor prostredníctvom nej vyzval rodičov, aby predstierali, že svojim ratolestiam zjedli všetky sladkosti, ktoré vyzbierali. Ich reakciu mali natočiť na kameru a video umiestniť na Youtube.

Producenti relácie vybrali tie najlepšie kúsky a o niekoľko dní neskôr aj odvysielali. Pohľad na deti, ktoré sa pri oznámení smutnej správy rozplačú, hádžu o zem alebo o nej s úplne vážnou tvárou diskutujú ako dospeláci, je skutočne zábavný. Presvedčte sa sami.

Rodičia deťom zjedli cukríky

A takto reagovali minulý rok

Rodičia zjedli deťom sladkosti

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu