Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Aziatka chcela vyzerať ako Jennifer Lopez, plastika ju zabila!

Thajčanke sa jej sen stal osudným Zobraziť galériu (4)
Thajčanke sa jej sen stal osudným (Zdroj: SITA)

BANGKOK - Mladá Thajčanka doplatila na to, že sa chcela podobať na svoj idol Jennifer Lopez. Kvôli tejto túžbe podstúpila niekoľko plastických zákrokov, ktoré však nevykonal profesionál a to ju zabilo.

Dvadsaťpäťročná Ratphila Chairungkitová neznášala svoje ázijské črty. Okrem toho zbožňovala americkú speváčku a herečku Jennifer Lopez a dlhé roky snívala o tom, že raz bude vyzerať ako ona. Bola ochotná urobiť pre to všetko. Keďže ale nemala veľa peňazí, zverila sa do rúk fušerom, ktorí o medicíne toho zjavne veľa nevedeli.

Predavačka potravín si operáciu dohodla na internete. Do Googlu zadala výraz "lacný botox" a vyhodilo jej to meno muža, ktorý plastiku vykonal. Premena trvala päť rokov a dovedna stála v prepočte vyše 12 000 eur. Ratphila za ňu teda v konečnom dôsledku zaplatila omnoho viac, ako pôvodne plánovala, čím sa poriadne zadĺžila.

Aziatka chcela vyzerať ako
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Čo je však ešte horšie, žena kvôli nej prišla o život. Do pofiderného botoxu boli totiž namiešané rôzne iné prímesy a v kombinácii s nesprávnym dávkovaním sa prejavil ako smrteľný jed.

Thajská polícia si teraz plánuje posvietiť na ilegálne kliniky, ktorých je v krajine neúrekom. Miestni obyvatelia ich radi vyhľadávajú práve kvôli nízkej cene, za ktorú na nich ponúkajú zákroky.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu