Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Chodí za peniaze, ale nie je prostitútka: Brunetka za 46 eur ponúka toto!

Jackie ponúka nehu za peniaze Zobraziť galériu (3)
Jackie ponúka nehu za peniaze (Zdroj: profimedia.sk)

PENFIELD - Prostitúcia je najstaršie povolanie na svete, ale to Jacqueline Samuelová nie je. Vykonáva síce prácu, ktorá môže niektorým ľuďom pripadať čudná, ale ona na ňu nedá dopustiť. Živí sa ako profesionálna "objímačka".

Dvadsaťdeväťročná žena je očividne dobrá obchodníčka. Vie, čo ľuďom v tomto uponáhľanom svete chýba najviac. Je to objatie a ľudský dotyk. Začala preto za peniaze pomáhať tým, ktorí ich potrebujú.

"Nie je to o sexe a klientom to hneď dávam na vedomie, aby odo mňa nečakali viac, než dostanú. Zvyčajne to prebieha tak, že si ku mne ľahnú do postele a maznáme sa. Samozrejme vo všetkej počestnosti," poznamenala Jackie. Američanka sa vždy rada túlila, prišlo jej to prirodzené. Preto si ani nemyslí, že objímať cudzích ľudí je nejaké divné.

Chodí za peniaze, ale
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ďalej vysvetlila, že existujú rôzne druhy túliacich pozícií, ale zvyčajne praktikuje tú najbežnejšiu, tzv. "spoonovanie" (keď muž objíma ženu zozadu ako lyžica). "To vyhovuje zákazníkom najviac."

Hoci prevažnú časť klientely Jacqueline tvoria muži, svoje služby ponúka aj ženám. Pracoviskom je jej newyorský apartmán, kde objíma ľudí za 60 dolárov (46 eur) na hodinu. Jackie podniká od minulého mesiaca a zatiaľ sa jej veľmi darí. "Musela som najať ďalšiu objímačku, pretože mám čoraz viac zákazníkov," dodala sympatická brunetka.

Chodí za peniaze, ale
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu