Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hasič si urobil z požiarnej stanice sexklub: Počas služby posúložil osem žien!

Požiarnik zhrešil priamo v službe Zobraziť galériu (2)
Požiarnik zhrešil priamo v službe (Zdroj: mtv.com, tampabay.com)

CLEARWATER - Hasič z Floridy nehasil len oheň, ale aj svoju vášeň. Vyšlo totiž najavo, že si to počas služby rozdal s až ôsmimi ženami. Teraz môže už len čakať na verdikt a uvažovať o tom, či mu chvíľka potešenia naozaj stála za to.

Stephen Coward pracoval v hasičskom zbore v meste Clearwater devätnásť rokov. Jeho kariéra sa ale minulý mesiac skončila. Môže si za to sám, pretože v službe robil to, čo nemal. Na svetlo sveta sa dostali kompromitujúca nahrávka, ktorá ho usvedčuje z toho, že súložil v práci.

Video zobrazuje Cowarda pri pohlavnom styku so ženou v kúpeľni jeho izby, ktorá je súčasťou požiarnej stanice. Usmieva sa a v ruke drží mobil, ktorým nahráva odraz v zrkadle, píše Huffington Post.

Požiarnik zhrešil priamo v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: mtv.com, tampabay.com)

Zďaleka však nejde o jedinú milenku. V auguste sa do rúk šéfa hasičov clearwaterovských hasičov dostalo video a e-mailová korešpondencia medzi Stephenom a ďalšími ženami, z ktorých vyplýva, že taktiež mali pomer na stanici. Dokopy malo ísť až o sem žien, niektoré boli priateľky, iné zas len známosti na jednu noc.

Coward sa podľa informácií denníka Tampa Bay Times priznal k sexu s dvoma ženami, ktorý prebiehal v hasičskej posilňovni, služobnom vozidle a izbe. "Poručíkovi Cowardovi je úprimne ľúto, čo sa stalo. Neexistuje žiadne ospravedlnenie pre to, čo urobil a cíti sa trápne pred celým mestom. Vyzerá to tak, že nad požiarnymi stanicami budeme musieť držať väčší dozor," uviedla v stanovisku hovorkyňa hasičov v Clearwater.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu