Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Brutálne orgie na ambasáde: Sex so šľapkami a veľká potreba na stoloch!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: orange.co.uk)

TEGUCIGALPA - Honduraský veľvyslanec v Kolumbii bol nútený rezignovať na svoj ​​post po tom, čo vyšlo najavo, že jeho osobný strážca usporiadal priamo na ambasáde vianočný večierok s prostitútkami. Informovalo o tom honduraské ministerstvo zahraničia, ktoré dnes citovala agentúra AFP.

Carlos Rodríguez Andino odstúpil v sobotu v reakcii na správu špeciálnej komisie, ktorú menoval honduraský minister Arturo Corrales, aby vyšetrila divoké orgie, ktoré sa mali na ambasáde v Bogote odohrať 20. decembra minulého roka.

"Aby sme ochránili národné záujmy a dobré vzťahy s Kolumbiou, požiadali sme veľvyslanca o neodvolateľnú rezignáciu a on s okamžitou platnosťou odstúpil," uviedlo ministerstvo vo vyhlásení. Jeho odvolanie žiadala aj kolumbijská vláda.

Podľa správ honduraských médií velvyslancov osobný strážca a jeho blízky priateľ Jorge Mendoza zorganizovali večierok na veľvyslanectve na oslavu nadchádzajúcich Vianoc, ktorý sa ale zvrhol v divoké, alkoholom nasiaknuté orgie s prostitútkami. Honduraská tlač tiež uviedla, že ľahké devy ukradli z ambasády počítače a mobilné telefóny a vyprázdnili sa na stoly veľvyslanca a obchodného atašé po tom, čo boli vyzvané, aby odišli bez toho, aby dostali zaplatené.

Kolumbijská polícia oznámila, že vyšetruje incident na veľvyslanectve, ktoré je situované v luxusnej štvrti Bogoty. Policajti okrem iného vypočúvajú dve prostitútky v súvislosti s krádežou.

Prípad pripomína podobný škandál, do ktorého sa dostali príslušníci americkej tajnej služby v apríli minulého roka v kolumbijskej Cartagene pred návštevou prezidenta Baracka Obamu. Skupina 12 agentov, ktorí mali preveriť situáciu pred príletom Obamu na celoamerický summit, si pozvala do hotela dve desiatky prostitútok. Väčšina hriešnikov potom musela tajnú službu opustiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu