Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Nevesta v deň svadby zistila, že jej dieťa je zhubný nádor!

Lucy a Chris vo svadobný deň.
Lucy a Chris vo svadobný deň. (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Lucy Duffyová z britského Leedsu sa spolu so svojím snúbencom Chrisom veľmi tešili na svoje bábätko. Aby sa nevydávala s veľkým bruškom, rozhodli sa čoskoro zorganizovať svadbu. V najromantickejší deň svojho života sa však dozvedeli, že dievčina nie je tehotná, ale v maternici má obrovský nádor.

Lucy začala pociťovať veľké ranné nevoľnosti a únavu, ale lekári ju ubezpečili, že ide o bežné tehotenské príznaky. "Upokojila som sa, začali sme premýšľať o menách a tešili sa, až tú novinu oznámime na našej svadbe snov," hovorí Lucy, ktorá týždeň pred svadbou začala krvácať a šla na kontrolu, aby sa uistila, že je dieťa v poriadku. Lekári jej však oznámili strašnú správu.

Žiadne dieťa v maternici nemá, ide o nádor a oni majú podozrenie na molárne tehotenstvo. Lucy musela podstúpiť operáciu a v deň svadby jej gynekológ potvrdil, že nádor bol zhubný a ona bude musieť na chemoterapiu.

Napriek tejto hrozivej informácii sa dvojica rozhodla svadbu nezrušiť ani neodkladať. "Nečakala som, že vo svadobný deň začujem slovo rakovina. Pred hosťami sme to zatajili. Chceli sme, aby naša svadba bola pre každého šťastným dňom. Pri sľube, že pri sebe budeme stáť v zdraví aj v chorobe, sme ale obaja mali slzy v očiach," uzavrela Lucy s tým, že lekári jej aspoň dávajú veľkú šancu na úplné vyliečenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu