Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Všetci už poznáme Felixa Baumgartnera, ale kto je jeho krásna priateľka (29)?

Felix a Nicole Zobraziť galériu (4)
Felix a Nicole (Zdroj: fandaily.info)

BRATISLAVA - Tŕpne zakaždým, keď jej priateľ ide do "práce". Nejde totiž do kancelárie či na iné pracovisko ako väčšina z nás, ale balónom sa nechá vyviezť do niekoľkokilometrovej výšky, aby odtiaľ skočil. Taký je podľa Nicole Oetlovej život s rakúskym rekordmanom Felixom Baumgartnerom.

V nedeľu večer celý svet sledoval, ako štyridsaťtriročný Rakúšan skočil z okraja vesmíru a voľným pádom sa rútil k zemi rýchlosťou viac ako tisíc kilometrov za hodinu. Jeho o dvanásť rokov mladšia snúbenica v tej chvíli myslela na jediné; aby sa živý a zdravý vrátil domov. "Oddýchnem si až vtedy, keď bude Felix stáť predo mnou," vyhlásila na tlačovej konferencii v Roswelli v Novom Mexiku.

Všetci už poznáme Felixa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: redbull.com)

Felixovo prekonanie rekordu sledovala atraktívna brunetka spolu s jeho rodinou. Najprv od strachu plakala, po tom, ako kaskadér po necelých desiatich minútach dopadol na zem, jasala. Hoci by sa niekomu mohlo zdať, že ide o bojazlivú žienku, ktorá sa bojí výšok, opak je pravdou. Nicole snúbenca v jeho nebezpečných dobrodružstvách podporuje. Často s ním dokonca letí v helikoptére, z ktorej bývalý vojenský parašutista skáče.

Všetci už poznáme Felixa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: fandaily.info)

Mladej Rakúšanka je šport, hoci nie až taký adrenalínový, veľmi blízky. Kedysi robila závodne gymnastiku a v súčasnosti doma trénuje deti. Nie je však vylúčené, že sa onedlho dočká svojich vlastných. Felix totiž pred nedeľným skokom vyhlásil, že si na dlhšiu dobu dá pokoj a bude sa venovať svojej láske. Možno ju teda už čoskoro privedie pred oltár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu