Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mladíka (21) kvári ťažká choroba: Meria 140 cm a váži 134 kg!

Chlapca unavuje sebemenší pohyb Zobraziť galériu (2)
Chlapca unavuje sebemenší pohyb (Zdroj: YouTube)

KUEJ-KANG - Dvadsaťjedenročný mladík z čínskeho mesta Kuej-kang sa už netrápi len kvôli svojej výške, ale už aj kvôli nadváhe. Ojediné ochorenie totiž spôsobilo, že pri výške len 140 centimetrov váži 134 kilogramov.

S vývojom Č'-pin Su bolo až do dvanástich rokov všetko v poriadku. Odvtedy však ručička na váhe ukazovala každým dňom stále viac. Rodičia sa podľa informácií portálu Novinky. cz spamätali až vtedy, keď chlapec na Silvestra roku 2004 z ničoho nič odpadol v reštaurácii.

Lekári po sérii testov zistili, že trpí vzácnou chorobou nadobličiek. Keďže liečba je ale veľmi drahá, rodina si ju nemôže dovoliť. "V nemocnici strávil takmer tri mesiace. Nejaké peniaze nám poslali susedia a známi, ale bohužiaľ to nestačilo na zaplatenie dlhu," hovorí nešťastný otec Chan-che Su.

Mladíka (21) kvári ťažká
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Jeho syn s obezitou bojuje každý deň. "Nemôžem robiť takmer nič. Keď idem na prechádzku, rýchlo sa unavím a strašne ma bolia nohy," posťažoval si Su, ktorý dúfa, že sa nájde štedrý darca, ktorý mu zaplatí nákladnú liečbu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu