Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Bratislavčan dal na frak Američanom: V tomto ich porazil na plnej čiare!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: dangerousminds.net)

BRATISLAVA/USA - V Spojených štátoch žne úspechy nová metóda, pomocou ktorej človek za mesiac dokáže schudnúť 10 až 14 kilogramov. Zaujímavosťou je, že dosiaľ najlepší výsledok sa údajne podarilo dosiahnuť Slovákovi, ktorému ju odporučila sestra.

Tridsaťšesťročný Michal dal na frak všetkým Američanom, ktorí chudli pomocou rovnakej metódy ako on. Za necelé dva mesiace totiž zaznamenal takmer 24-kilový úbytok na váhe, a to bez cvičenia či sebeväčšieho obmedzenia svojich stravovacích návykov.

"Moje telo sa zmenilo na stroj spaľujúci kalórie. Cítil som, ako sa zo mňa odparuje tuk. Bolo to neuveriteľné," povedal rodák z Bratislavy, ktorý schudol vďaka metóde vypracovanej dietetikmi z Minnesoty. Ako priznal, fanúšikom diét nie je; má rád dobré jedlo aj pivo a posilňovne obchádza širokým oblúkom. Začiatkom roka sa mu ale sestra žijúca v USA zmienila o prípravku, ktorý dokáže "zázraky". Vyskúšal ho a zafungovalo.

Jeho hlavnou zložkou je purpura bacca, čo je výťažok z ovocia rastúceho v Južnej Amerike. Práve ten podporuje spaľovanie nadmerného tuku v tele. Účinky sú priaznivé najmä v prípadoch, ak má jedinec spomalený metabolizmus, uvádza portál medicalnewsreporter.com.

"Bolo úžasné pozorovať, ako sa moje telo mení každým dňom. Po ôsmich týždňoch som vážil 77 kilogramov. Vyzerám teraz mladšie a atraktívnejšie," teší sa zo svojej novej postavy Michal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu