Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Incest ako hrom: Šokovaná žena zistila, že splodila tri deti so svojím otcom!

Valerie Spruillová
Valerie Spruillová (Zdroj: ibtimes.co.uk)

OHIO - Zamotané rodinné tajomstvo dohnalo ženu až k psychickému zrúteniu. Máloktorá iná by sa však dokázala zachovať statočnejšie, keby po smrti manžela zistila, že bol zároveň aj jej otcom a ona s ním splodila tri deti.

Valerie Spruillovú (60) z Ohia zverila jej matka ešte ako bábätko do starostlivosti starým rodičom. Dôvodom bolo, že s jej otcom Percym ju počali, keď mal iba 15.

Matka síce svoju dcérku u babičky pravidelne navštevovala, ale Valerie si myslela, že je to len rodinná známa. Až vo svojich deviatich rokoch sa dozvedela, kto to vlastne je. O svojom biologickom otcovi však naďalej nič netušila.

Neskôr sa s Percym, ktorý samozrejme vedel, že je jeho dcéra, zoznámila a vzala si ho. Ich manželstvo trvalo až do Percyho smrti. Až keď jej muž po krátkej chorobe v 75 rokoch zomrel, k Valerie sa dostali rôzne bizarné historky.

Pravdu o svojom manželstve sa nakoniec dozvedela od svojho strýka a potvrdili ju aj testy DNA. Valerie, ktorá má tri deti a osem vnúčat, sa psychicky zrútila a musí dochádzať na terapiu. Dúfa však aspoň, že zverejnenie jej príbehu napomôže tomu, aby našla súrodencov, o ktorých sa dozvedela, že ich má niekoľko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu