Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Otec oplodnil 14-ročnú dcéru Luciu: Má len nadváhu, bránil sa!

tehotenstvo
tehotenstvo (Zdroj: wikimedia)

PTRUKŠA - Školáčka matkou. Za dverami spálne rodiny z malej obce na východe Slovenska sa diali ohavné veci. Otec (43) tam mal sexuálne zneužívať vlastnú dcéru Luciu (14), ktorá je teraz vo vysokom štádiu tehotenstva a už o mesiac by mala porodiť dieťa. To podľa všetkého patrí jej otcovi, ktorý jej rastúce bruško spočiatku pripisoval nadváhe, no k nechutnému incestu sa nakoniec priznal. Informovala o tom Tv JOJ.

Lucia je žiačkou základnej školy v obci Ptrukša a má len 14 rokov, no už o pár týždňov sa stane matkou. Jej príbeh je o to smutnejší, že dieťa, ktoré nosí pod srdcom má patriť jej vlastnému otcovi, ktorý ju sexuálne zneužíval. Dievča vraj s otcom muselo spať na jednej posteli kvôli chudobným pomerom, v akých žijú.

Situáciu, keď boli spolu v spálni sami, využíval na svoje zvrhlé chúťky. Koľkokrát mal s vlastnou dcérou intímny pomer, vie zrejme len on a jeho malá obeť. Lucia sa násilnému otcovi nedokázala ubrániť. "Ona plakala, ale že nekričala, no nechcela," prezradil detaily ohavného činu starosta obce Alexander Takács.

Prípadu na bizarnosti pridáva aj fakt, že o tehotenstve školáčky doma nikto ani len netušil. Všetci si vraj mysleli, že Lucia má len nadváhu a jej rastúcemu brušku nevenovali pozornosť. Šokujúcu pravdu odhalili až gynekologické testy, ktoré potvrdili, že žiačka základnej školy je v 8. mesiaci tehotenstva.

Zvrhlý otec skončil v rukách polície a k incestu sa údajne priznal. "Vzhľadom na citlivosť prípadu a skutočnosť, že poškodenou je maloletá osoba, nebudeme zverejňovať bližšie informácie k prípadu," uviedla košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Lucia otcovi už o mesiac porodí dieťa, on však s najväčšou pravdepodobnosťou skončí za mrežami. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu