Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Hriešnica Nicola (27) priznala: Spávala som s vlastným otcom (47)!

Nicola spávala so svojím biologickým otcom Andrewom
Nicola spávala so svojím biologickým otcom Andrewom (Zdroj: Daily Mail)

BIRMINGHAM - Toto nečakala ani v najhoršom sne. Anglická matka, ktorú partner pred rokmi opustil, zistila, že sa s ním intímne stýka jej dcéra. Keďže ide o incest, prípadom sa zaoberal aj súd, ktorý hriešnikom udelil trest.

Katrina Yatesová stretla Andrewa Butlera, keď mala len sedemnásť. Po krátkej známosti sa vzali a v priebehu pár rokov sa im narodili dve deti - Nicola a Lee. Neskôr sa dvojica pre partnerské nezhody rozišla. Muž odvtedy rodinu vôbec nekontaktoval.

Pred časom dievčina mame oznámila, že si našla priateľa. Jeho meno ale tajila. Teraz je už jasné, prečo. Je ním totiž jej vlastný otec. Katrina na to došla tak, že ich jedného dňa prišla bez ohlásenia navštíviť. Bola zvedavá, kto je záhadný muž, ktorý robí jej dcéru tak šťastnou. Keď jej prišiel otvoriť dvere Andrew, skoro odpadla. Hneď sa dovtípila, že tí dvaja udržiavajú sexuálny pomer. Pomyselným klincom do rakvy bolo, keď sa Nicola matke priznala, že chce so svojím otcom, o ktorom vedela už od začiatku, že sú pokrvní príbuzní, prežiť zvyšok života.

Katrina neváhala a okamžite všetko oznámila na polícii. Súd štyridsaťsedemročného Andrewa poslal minulý rok za mreže na desať mesiacov. Nicola dostala 26-týždňovú podmienku a zároveň musela prisahať, že s ním už nikdy nenadviaže sexuálny vzťah. "Neviem, ako sa to vlastne zomlelo. Chcela som len poznať svojho otca, ktorého som nevidela dlhé roky. Ale potom sa to nejak zvrtlo a skončili sme spolu ako milenci," uviedla na súdnom pojednávaní.

Butler je už opäť na slobode. V približne rovnakom čase, keď ho prepustili, Nicola zmizla a matka o nej odvtedy nemá žiadne správy. Je pravdepodobné, že hriešny párik je zas spolu a porušuje zákon.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu