Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Milenci si to rozdali na ulici pred bezpečnostnou kamerou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: sodahead.com)

LONDÝN - Mladá britská dvojica, ktorá sa výdatne potúžila alkoholom, neovládla svoje sexuálne chúťky a po ceste domov z krčmy si to rozdala priamo na ulici. To však nie je všetko. Ich počin zachytila bezpečnostná kamera a pracovník polície, ktorý mal na starosti kontrolu záznamov, si ich obscénne vyvádzanie stiahol do mobilu. Teraz má problémy nielen nadržaný párik, ale aj chlipný muž zákona.

Kevina Naylora (25) a jeho priateľku Catherine Hughesovú (19) prichytili pri čine len pár metrov od ich domova v centre mesta Shrewsbury, keď sa vracali domov z pubu, kde utratili na alkohol približne 120 libier. Zjavne sa pri sledovaní zápasu na Euro 2012 medzi Anglickom a Francúzskom potrebovali poriadne potúžiť. Či ich pohlavný styk na verejnosti bol oslavou remízy, nie je známe.

Naylora obvinili z opitosti a výtržníctva na verejnosti, za čo dostal deväťmesačnú podmienku. Hughesová odišla zo súdu iba s napomenutím. Problémy má však aj policajný dôstojník, ktorý si nahrávku ich pohlavného styku nahral na mobil. Podľa tamojšej policajnej hovorkyne štyridsiatnika zatkli a je vyšetrovaný pre porušenie ochrany osobných údajov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu