Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nikola (19) a Miro (19) to nevydržali: Za vášnivý sex pri paláci im hrozia 3 roky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: sodahead.com)

BRATISLAVA – Keď musíš, tak musíš. Náruživí milenci Miro (19) a Nikola (19) z Bratislavy počas sobotňajšej noci neudržali svoje vášne na uzde a rozdali si to priamo v centre mesta pred očami šokovaných okoloidúcich. Pár pohárikov ich len povzbudilo v tom, aby sa sexuálnym radovánkam oddávali na naozaj nezvyčajnom mieste. Keby tušili, aký vysoký trest im za „rýchlovku“ na verejnosti hrozí, určite by si to rozmysleli!

Mladý bratislavský párik si na dokazovanie lásky už „lepšie“ miesto snáď ani nájsť nemohol. Miro  a Nikola potužení alkoholom sa milostným hrám oddávali niekde medzi Prezidentským palácom a Úradom vlády v Starom meste. Pod svetlami nočných lámp však neunikli pozornosti pohoršených okoloidúcich, ktorí zalarmovali políciu.

„V tomto prípade začal poverený policajt trestné stíhanie a súčasne vzniesol obvinenie 19 ročnému Miroslavovi B. z Bratislavy a 19 ročnej Nikole P. z Bratislavy za prečin výtržníctva formou spolupáchateľstva,“ informoval Topky bratislavský policajný hovorca František Peczár. Pochabí zaľúbenci milovaním na verejnosti vyvolali verejné pohoršenie, za čo hrozí nemalý trest.

„Obvineným osobám tak hrozí v zmysle zákona trest odňatia slobody až na 3 roky,“ dodal hovorca. Venovať sa sexuálnym radovánkam na verejnosti sa na Slovensku nevypláca. Zákon hovorí jasne – ak pri vášnivých hrách vyvoláte pohoršenie u najmenej dvoch osôb, v lepšom prípade obídete s pokutou. V tom horšom však môžte poputovať za mreže.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu