Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúce komentáre reportéra Primy: To sa dnes nikto nemieni zabiť?!

Bohumil Roub už v Prime nepracuje
Bohumil Roub už v Prime nepracuje (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Reportéri si často nedokážu zahryznúť do jazyka a potom zo seba vypustia hlášky nehodné svojej profesie. To je aj prípad pracovníka českej televízie Prima, ktorý na svojom facebookom profile zverejnil veľmi neetické poznámky. Tie už určite medzičasom oľutoval; prišiel totiž kvôli nim o prácu.

Nemiestne komentáre Bohumila Rouba určite pobúrili aj tých najotrlejších televíznych divákov. Zrejme vo chvíli nudy, keď práve nemal do čoho pichnúť, sa posťažoval, že sa nič nedeje. "To sa akože dnes pri dopravných nehodách nemieni nikto zabiť alebo aspoň ťažko zraniť??? Čo je to za kravský deň?," napísal na sociálnej sieti.

Drsné slová stáli tridsaťsedemročného reportéra post. "Môžem potvrdiť, že pán Roub bol za hrubé porušenie etického kódexu redakcie spravodajstva prepustený a pre televíziu už nepracuje," povedal Blesku hovorca Prima FTV Marek Winkler.

Samotný redaktor, ktorý pre správy mapoval dianie v Pardubickom kraji, si nemyslí, že by sa nejako previnil. "Ide o klasický čierny humor. Niekomu som asi šliapol na kurie oko," povedal Roub, ktorý si vraj taktiež rád vypije.

Tip: Pozrite si program televízie Prima na dnešný deň. Nájdete ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu