Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Laura (29) dostala vyhadzov: Šéfovi sa nepáčili jej mega prsia!

Laura sa proti výpovedi bráni žalobou
Laura sa proti výpovedi bráni žalobou (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Krása by mala byť pre predavačku v obchode so spodnou bielizňou výhodou. Presný opak si zrejme myslí šéf istej predajne v New Yorku, ktorý svoju zamestnankyňu vyhodil práve pre jej fyzické prednosti.

Laura Odesová prestala svetu rozumieť. Dostala výpoveď, pretože bola príliš sexi. Rozhodnutie jej vedúceho zákazníkov pobúrilo. "Nič v obchode nepoteší viac ako pohľad na peknú príjemnú predavačku," tvrdí muž, ktorého inak nákupy nudia.

Začalo to nenápadne. Dvadsaťdeväťročná kráska si najprv na pokyn svojho šéfa musela prilepiť svoje veľké prsia. Potom ju požiadal, aby si do práce obliekala voľné tričko a teplákové nohavice. Situácia sa vyhrotila vtedy, keď si blondínka mala cez oblečenie navliecť župan a za predajným pultom musela sedieť namiesto toho, aby stála.

Ani tieto bizarné opatrenia však nepomohli a Laura nakoniec o svoje miesto kvôli svojej kráse prišla. Mladá žena sa rozhodla brániť a svojho zamestnánavateľa zažalovala za neoprávnenú výpoveď. O tom, kto má pravdu, rozhodne Newyorský súd. Správu priniesol portál tn.cz.

Kvôli prsiam dostala vyhadzov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu