Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Láska až za hrob: Vdova (43) býva v manželovej hrobke, má tam sporák aj internet!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BUENOS AIRES - Pri sobáši si novomanželia zvyčajne sľubujú vernosť a lásku, "kým nás smrť nerozdelí". Niektorí ale tento sľub tiahnu až za hrob. Príkladom je argentínska vdova, ktorá sa rozhodla aspoň občas žiť ďalej s manželom, ktorý zomrel pred dvoma rokmi.

Preto sa zabývala v jeho hrobke, kde mala posteľ, pripojenie na internet a dokonca aj malý sporák neďaleko jeho rakvy, napísala agentúra AFP.

"Polícia zistila, že Adriana Villarealová vykonala v hrobke s rakvou svojho manžela isté úpravy. Mala tam rádio, počítač, internet, kreslo a malý sporák," povedal AFP policajný komisár Gustavo Braganza. Policajtov, ktorí prišli zistiť, čo robí na cintoríne San Lazaro v meste Dos de Mayo, uvítala v pyžame. "V hrobke bolo vidieť rakvu a nabalzamované telo," dodal komisár.

Sergio Yede (28) zomrel v roku 2010. Jeho teraz manželka, ktorá žije v Buenos Aires, s ním ale v hrobke nebýva trvalo. Policajtom povedala, že jazdí navštíviť manžela "trikrát do roka a vždy s ním zostane tri alebo štyri noci". "Keď niekoho milujete, tak robíte rôzne veci," vysvetlila. "Môj manžel si to zaslúžil a zaslúži si to ďalej," dodala.

Polícia to ale vidí trochu inak. "Niekto, kto dokáže spať vedľa mŕtveho, zrejme nie je úplne v poriadku," vyhlásil komisár Braganza.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu