Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Jennifer Love Hewitt v slzách: Zomrel jej najbližší človek!

Jennifer Love Hewitt Zobraziť galériu (6)
Jennifer Love Hewitt (Zdroj: Twitter)

BRATISLAVA - Americká herečka Jennifer Love Hewitt prežíva najsmutnejšie chvíle svojho života. Jej matka, šesťdesiatsedemročná Patricia v utorok prehrala boj s rakovinou.

"Jej rodina oplakáva stratu. Bola anjelom pre každého, kto ju poznal, všetci sú vďační, že už je teraz na lepšom mieste. Rodina vás v týchto ťažkých časoch žiada o súkromie," uviedol hovorca herečky. Pre 33-ročnú hviezdu bola jej matka najväčšou fanúšičkou a podporovala jej kariéru.

Jennifer Love Hewitt je známa napríklad zo snímok Tajomstvo minulého leta (1997), Tajomstvo minulého leta 2: Rok po tom (1998), Pred svadbou nie! (2001), Tuxedo (2002), Láska a iné trapasy (2004) či Tropická búrka (2008). Minulý rok sa rozišla s priateľom Alexom Behom, predtým chodila s kolegom zo seriálu Stratené duše (2005) Jamiem Kennedym.

Venuje sa i spevu, na svojom konte má štyri štúdiové albumy, z ktorých komerčne najúspešnejší je ten štvrtý s názvom BareNaked (2002) so singlami ako BareNaked či Can I Go Now. Informácie pochádzajú z webovej stránky www.people.com a archívu tlačovej agentúry.

Tip: Pozrite si seriál Stratené duše alebo iný film s Jennifer. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu