Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Desivé VIDEO: Ľudí na ulici naháňal zombík!

Pred zombie utiekli aj basketbalisti
Pred zombie utiekli aj basketbalisti (Zdroj: YouTube)

MIAMI - Video, ktoré si uťahuje z útoku zombie, sa dostalo pod paľbu silnej kritiky ako necitlivé a nebezpečné po nedávnom prípade z Miami, kedy mladý kanibal obhrýzol bezdomovcovi časť tváre.

Video zobrazuje mladíka, ktorý sa potáca po ulici a predstiera, že je zombie. Na sebe má oblečenú "zakrvavenú košeľu" a vrčí na ľudí, ktorí od neho so strachom utekajú.

Na začiatku klipu si môžu diváci prečítať oznam: "V sobotu 26. mája 2012 nahý muž zjedol tvár iného nahého muža v centre Miami. Po príchode polície muž neprestával jesť a vrčať, polícia musela spustiť paľbu, kým kanibal nepadol mŕtvy..... Ešte nie je koniec, je to iba začiatok!"

Ide o odkaz na incident, ktorý šokoval Ameriku, kedy Rudy Eugene, zrejme pod vplyvom novej drogy zvanej kúpeľová soľ, zaútočil na bezdomovca a odhryzol mu časť tváre. Polícia ho zastrelila.

Mnohí diváci však tento podivný druh paródie považujú za chorý a nebezpečný. Podľa nich mal mladík šťastie, že ho niektorý z vystrašených ľudí v panike nezabil.

Iní video považujú síce za zábavné, ale taktiež vznikli obavy, že by napodobňovatelia takéhoto žartu mohli skončiť zle-nedobre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu