Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

VIDEO Chodiaca smrť v New Yorku: Zombíci v uliciach desia nevinných smrteľníkov!

Zombíci Newyorčanov vystrašili na smrť
Zombíci Newyorčanov vystrašili na smrť (Zdroj: YouTube)

NEW YORK – Krvavá doráňaná tvár, ovísajúca koža a zhnité zuby vytŕčajúce z brady! Toto je stelesnenie nočnej mory obyvateľov New Yorku, do ktorých života sa počas bežného dňa zapojili strašidelní zombíci!

Záchranári, dieťa, taxikár aj policajtka sa v bežný deň zmenili na netvorov, ktorí pobehovali po uliciach New Yorku. Malé dievčatko kričí o život, keď zbadá sanitárov, ako sa typickým zombie pohybom tackajú z auta. Ďalší zo strachu pred rozkladajúcimi sa záchranármi utekajú čo najďalej.

Odzadu celkom obyčajne vyzerajúci muž s taškou, ktorý prechádza ulicami, zrazu zaútočí na hŕstku okoloidúcich. Pohľad na roztrhanú tvár však nevystrašila každého. Žena, na ktorú malý zombie chlapec hádže hororové pohľady, sa nad kurióznou zábavkou len pousmiala.

Chodiace mŕtvoly majú na svedomí profesionálni maskéri, ktorí spolupracujú na návrate obľúbeného seriálu „The Walking Dead“. Prepracovaný make-up sa postaral o to, že zamaskovaní bežní smrteľníci boli na nepoznanie od hrôzostrašných zombíkov. Protestnú kampaň s názvom „Vráťte zombíkov späť na obrazovky“, rozbehli po tom, ako bol seriál stiahnutý z televíznych obrazoviek.

Cieľom vypustenia „zombie výpravy“ do ulíc bolo podľa tvorcov zistiť, či „dokážu zombíci žiť medzi nami?“ a vyvíjať tak tlak na tých, ktorí sa o zrušenie seriálu postarali. To, čo nasleduje po tom, zachytili na videu, v ktorom sa strieda neopísateľný strach s úprimným pobavením. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu