Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Myslela si, že tučnie, na vaječníku mala nádory ako grapefruity!

Po zákroku je April opäť šťastná
Po zákroku je April opäť šťastná (Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Britská študentka April Mossová (23) začala mať nečakané problémy s rastúcim bruchom. Hoci si myslela, že na priberanie pomôže diéta, nakoniec skončila v nemocnici. Na vaječníku jej totiž našli obrovské nádory.

April priznáva, že mierne zdravotné komplikácie mala približne rok, než sa rozhodla nechať vyšetriť. Cítila sa často "nafúknutá" a točila sa jej hlava. Keď jej však brucho začalo z ničoho nič tvrdnúť, zašla radšej k lekárovi.

"Keď sa na svoj stav pozriem spätne, cítim sa ako idiot, že som nepochopila hneď, že niečo vážne nie je v poriadku. Práve som ale nastúpila na školu a v mojom živote sa dialo veľa ďalších vecí, tak som to všetko prikladala stresu," podotýka s tým, že človek nemusí byť hypochonder, ale mal by dbať o svoje zdravie a bezpečie.

"Keď hovorili o tumoroch, zaznelo aj slovo" hruda ". Boli veľké ako grapefruity. Keď si to predstavíte, je to neuveriteľné," objasňuje April. Operáciu prekonala len dva týždne pred dvadsiatymi narodeninami. Museli jej úplne odstrániť ľavý vaječník.

April však mala neuveriteľné šťastie. Nielen že zvládla operáciu včas, navyše sa u nej nepreukázalo žiadne ďalšie podozrivé rakovinové bujnenie. Nakoniec teda nemusela podstúpiť ani chemoterapiu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu