Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z pivného pupka sa vykľul meganádor: Vážil 22 kilogramov!

Jeff razom schudol niekoľko desiatok kíl Zobraziť galériu (2)
Jeff razom schudol niekoľko desiatok kíl

LONDÝN - Jeff Bennett neustále priberal. Myslel si, že hmotnosť mu rastie kvôli tomu, že si občas dopraje svoje obľúbené pivo. Z pivného pupka sa však nakoniec vykľul tumor, ktorý vážil viac ako dvadsať kilogramov.

Päťdesiattriročný Angličan nechápal, prečo nechudne napriek tomu, že držal diétu. "Z času na čas si dám pivko, tak som si myslel, že je to asi kvôli tomu. Predsa len, už nie som najmladší a môj metabolizmus nie je to, čo býval," vysvetľuje.

Keď sa však Jeffovi podarilo schudnúť na ostatných partiách tela okrem brucha, začal tušiť, že niečo nie je v poriadku. Nakoniec ho ustarostená manželka Ann presvedčila, aby zašiel za špecialistom. Ten mužovi na základe vyšetrenia oznámil, že má v bruchu obrovský nezhubný nádor.

"Rozrástol sa do takmer celej brušnej dutiny. Pritlačil obličku, sedel na pankrease a tlačil mi aj na pľúca. Teraz už viem, prečo som mal v poslednom čase dýchacie ťažkosti," hovorí Bennett.

Lekárom z londýnskej Royal Marsden Hospital sa gigantický tumor, ktorý v pacientovi údajne rástol posledných desať rokov, podarilo odstrániť bez toho, aby došlo k poškodeniu ostatných orgánov. Doslova cez noc tak Jeffova hmotnosť klesla na 76 kg.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu