Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Ste pre ženy atraktívny? Zabudnite, dokonalý muž vyzerá takto!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: hairstylesarea.com)

LONDÝN - Značka Austin Reed sa rozhodla vykonať medzi ženami malý prieskum, ktorý mal odhaliť, ako vlastne podľa nich vyzerá dokonalý muž. Výsledky síce nie sú prekvapujúce, ale určité body môžu vcelku pobaviť.

"Zdalo by sa, že ženy majú vysoké očakávania vzhľadom na dokonalého muža. Ako sa muž prezentuje, je podľa všetkého veľmi podstatné. Ženy ale nechcú, aby ich muž bol príliš šľachtený, mal by mať štýl a poznať súčasné trendy. Pritom ženy tiež preferujú elegantný štýl a nie športové oblečenie," uviedol hovorca značky Austin Reed pre Daily Mail.

Obraz dokonalého muža podľa prieskumu

Meria 1,8 metra, je svalnatý, vyrysovaný a atletický, má hnedé oči, krátke tmavé vlasy, vyznáva elegantný štýl obliekania, pije pivo, nefajčí, nosí štýlové džínsy a tričko plus sveter do véčka, vychystá sa do sedemnástich minút, chce rodinu, miluje nakupovanie, konzumuje mäso, je oholený, má hladký hrudník, pozerá seriály, užíva si sledovanie futbalu, riadi Audi, má vysokú školu, zarába viac, je vtipný a vie sa smiať, je citlivý, keď je žena naštvaná, šetrí si vyznanie lásky dovtedy, kedy to naozaj cíti, prizná, že pozeral po inej, pláva, jazdí na bicykli, vie vymeniť pneumatiku a volá pravidelne mame.

Po prečítaní tohto dlhého zoznamu však ľudia skôr dospejú k záveru, že dokonalý muž vlastne neexistuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu