Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Gagarin tromfol Casanovu: Pomiloval vraj stovky žien a splodil desiatky detí!

Jurij v spoločnosti žien
Jurij v spoločnosti žien (Zdroj: Topky.sk)

MOSKVA - Jurij Gagarin nebol len kozmonautom, ale aj sexuálnym šampiónom. Ľudia, ktorí ho dobre poznali, o ňom tvrdili, že akonáhle zavadil o dámsku sukňu, neprestal, kým sa pod ňu nedostal.

Legendárny Giacomo Casanova (1725-1798) bol, zdá sa, oproti Gagarinovi len zanedbateľným babrákom. Sovietsky kozmonaut German Titov počet mileniek svojho kolegu v rokoch 1955-1968 odhadol na 500. Milovník sukní vraj v tomto období splodil až 40 nemanželských detí. Ženy, s ktorými trávil svoje voľné chvíle, ho totiž údajne často žiadali, aby im pomohol otehotnieť.

A Jurij sa veru nenechal prosiť. Robil tak s rozkošou, hlavne u tých vydatých. Po vtedajšom Sovietskom zväze sa dokonca šírila informácia, že Gagarin sa pokúsil oplodniť každú, ktorá roztiahla nohy.

Sovietsky Casanova sa ako dobyvateľ dámskych nohavíc preslávil už v mladosti. Jeho bývalý spolupracovník z hútJegorov sa nechal počuť: "Vzrastom bol síce pomerne malý, ale hovorilo sa o ňom, že má obrovskú výdrž. Svojím šarmantným správaním pôsobil na ženy ako magnet. Sčítanosťou a nežnosťou zas vzbudzoval u spolupracovníčok zvedavosť."

Po Jurijovi išli všetky - mladé, staré, slobodné i vydaté. Rád ich vraj odvádzal do lesíka a tam ich pomiloval. V aeroklube, kde neskôr pôsobil, sa zaujímal hlavne o "upratovačky s veľkými zadkami". V roku 1955 začal študovať na leteckom vojenskom učilišti v Orenburgu. Keďže tam bol chronický nedostatok žien, Gagarin veľmi trpel. V tom čase sa zoznámil s Valentinou Gorjačevovou, s ktorou sa nakoniec v roku 1957 oženil. Jeho manželka však šťastná nebola, kvôli mužovým permanentným záletom totiž trpela depresiami.

"Po roku 1961 dostával Jurij pozvánky a ponuky od všetkých možných svetových filmových hviezd. Niektoré sa s ním chceli iba vyspať, ale skoro všetky chceli, aby im urobil dieťa. Z Gagarina sa po návrate z kozmu stal alkoholik a erotoman," poznamenal bývalý kozmonaut a kamarát Jurija Vitalij Žolobov.

Raz dokonca, keď v jednom hoteli na Kryme obšťastňoval záletník mladú nemocničnú sestru Aňu, vzdychala dievčina tak hlasno, že to vo vedľajšom apartmáne zobudilo Gagarinovu manželku. Tá vstala z postele a začala búšiť na dvere vedľajšej izby. Jurij spanikáril, natiahol si iba spodné nohavice a vyskočil z druhého poschodia príslušného hotela na ulicu. Poranil sa pritom na hlave a upadol do bezvedomia. V nemocnici mu zachránili život. Prvý tajomník ÚV KSSZ Nikita Chruščov vtedy vyhlásil: "Nech si súloží, kde chce a ako chce, ale na XXII. zjazd strany prísť musí. Keď nemôže chodiť, tak ho z nemocnice prineste na nosidlách! "

A tak sa poslanec Najvyššieho sovietu major Jurij Gagarin objavil v Kremli na nosidlách a s obviazanou hlavou. Oficiálne to ospravedlnila sovietska Hlavná správa rozviedky (GPU) takto: "Gagarin utrpel úraz na hlave. Keď niesol v náručí svoju dcéru Galinu, zakopol a spadol." Národ ho vtedy dokonca ľutoval.

Jurij Gagarin zahynul pri páde lietadla MiG-15 dňa 27.3.1968, včera teda od nešťastia uplynulo presne 44 rokov. Krátko pred osudným štartom mal pomer so Svetlanou, dcérou vysokého dôstojníka ZSSR. Tá bola v čase jeho smrti tehotná. Jej dieťa je tak pravdepodobne jedným z mnohých, ktoré Gagarin počas svojho života splodil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu