Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Dvojmetrový muž (31) žije už 18 rokov ako batoľa!

Stanley Thornton si vyžaduje opateru ako dieťa Zobraziť galériu (3)
Stanley Thornton si vyžaduje opateru ako dieťa (Zdroj: tlc)

USA - Američan Stanley Thornton (31) trpí zvláštnou psychickou poruchou zvanou parafilický infantilizmus, ktorý ho už 18 rokov núti žiť ako batoľa. Nosí plienky, spí v detskej postieľke a momentálne si hľadá "mamu na plný úväzok".

Podivný muž, ktorý žije zo sociálnych dávok, pretože ho v dupačkách nikde nechcú zamestnať, má domácnosť vybavenú veľkou detskou ohrádkou, detskou jedálenskou stoličkou, pastelkami a množstvom hračiek. Keďže Stanley si obľúbil vek dvoch rokov, potrebuje neustálu opateru.

Dvojmetrový muž (31) žije
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tlc)

"Keď mám plienky, cítim sa, ako by ma stále objímala mamička. A najdôležitejšie je pre mňa spať v detskej postieľke. Tie drevené zábrany znamenajú bezpečie," uviedol pre britský denník The Sun.

Dvojmetrový muž (31) žije
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tlc)


Stanley, ktorý meria takmer dva metre a váži 120 kíl, si tiež necháva šiť dupačky a ďalšie oblečenie na mieru a tvrdí, že jeho nutkavá potreba predstierať, že je malé dieťa, pramení z jeho vlastného detstva. "Nie je to nič sexuálneho. Ide o pocit bezpečia. Ten som potom už nikdy nemal. Riešim takto svoje problémy," vysvetlil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu