Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najšialenejšie fóbie: Zruinujú vám sex v posteli aj v prírode!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: mankindunplugged.com)

PRAHA - Láska a sex nemusí prinášať len potešenie. Existujú skupiny jedincov, pre ktorých môžu byť niektoré momenty pri milovaní priamo zakázané, pretože u nich môžu vyvolať panický záchvat strachu. Novinky.cz prišli s výberom tých najšialenejších fóbií, s ktorými sa pri posteľných hrátkach môžete stretnúť.

Amorafóbia - panický strach z lásky. Možno sa vám to už tiež stalo, že ste zatúžili po atraktívnom náprotivku, s ktorým ste potom prežili ten najúžasnejší sex v živote. Vaša láska vzplanula, zatiaľ čo ten druhý o vzťahu ako takom nechcel vôbec počuť. V tomto prípade môže ísť o človeka s panickou hrôzou z lásky a zamilovanosti.

Metrofóbia - panický strach z poézie. Stačí jediný verš a máte po posteľných radovánkach. Môžete sa potom snažiť koľko chcete, s dotyčným obvykle už nič nedosiahnete.

Xocolatofóbia - panický strach z čokolády. Sladká pochúťka je pre väčšinu z nás tým najlepším afrodiziakom, ale u takto chorého jedinca vyvolá pravý opak. Zabudnite teda na všetky bonboniéry či zmyselnú čokoládovú masáž.

Erytrofóbia - panický strach z červenania. Stačí sebemenšie začervenanie pleti a dotyčného môže pochytiť panický záchvat strachu. Zvyčajne táto fóbia súvisí s prehnanou hanblivosťou a veľmi nízkym sebavedomím. Preto sa u týchto ľudí odporúča obmedziť sexuálnu predohru na minimum a ísť rýchlo na vec. Jedine tak budete obaja schopní uspokojenia.

Filemafóbia - chorobný strach z bozkávania. Hoci mnohých ľudí bozkávanie uspokojuje oveľa viac ako samotný sex, existujú aj ľudia, s ktorými bozkávanie nikdy nezažijete.

Antrofóbia - chorobný strach z kvetín. Potešiť svoju milú kvetom sa niekedy vôbec nemusí vyplatiť. Odborníci varujú predovšetkým pred červenou ružou, tá vraj spôsobuje najväčšie problémy.

Hafefóbia - alebo tiež aphenphosmfóbia - panický strach z priamych dotykov. Milovanie sa stáva takmer nemožným, pretože tento človek doslova neznáša, keď sa niekto cudzí dotýka jeho kože.

Keriofóbia - chorobný strach zo sviečok. Zabudnite na romantickú atmosféru, ktorej súčasťou býva zapálená sviečka. Inak chorého popadne v lepšom prípade obrovská bolesť hlavy a vy budete mať nielen po romantike, ale úplne po všetkom.

Ornitofóbia - strach z vtákov a apifóbia - strach z osieho bodnutia - Pri oboch fóbiach je lepšie zabudnúť na sex v prírode alebo pri otvorenom okne. Následky tohto neuváženého kroku by mohli byť skutočne katastrofálne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu