Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Chcete schudnúť? Sexujte, spálite pri ňom toľkoto kalórií!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA - Snažíte sa už dlhšie schudnúť a nepomáhajú diéty ani cvičenie? Nuž, rada je pomerne jednoduchá. Stačí, ak sa budete pravidelne venovať intímnym hrám s vašim partnerom a kilá pôjdu dole samy.

A nemusíte pritom ani hladovať. Keď sa vám podarí udržať v rovnováhe sex a dobré jedlo, zostanete štíhla, zdravá a spokojná. Pri posteľných hrátkach navyše posilníte celé telo vrátane problematických partií bruška, stehien a zadočka, napísal portál denníka Blesk.cz.

Základným východiskom nielen pre štíhlu líniu, ale vôbec pre spokojný život, je mať rád sám seba. Keď sa nebudete trestať a vyčítať si zlyhanie, bude sa vám chudnúť oveľa lepšie. Taktiež je dobré správne načasovanie. Začnite chudnúť až vtedy, keď sa na to budete tešiť a nie pristupovať k tomu s nechuťou.

Dôležitým bodom počas chudnutia je aj to, aby ste nejedli potraviny, ktoré vám nechutia. Jedlá, ktoré vám robia dobre na jazyku, ulahodia aj na duši.

Posledným, ale prinajmenšom tak isto podstatným krokom ako tie predošlé, je pohyb. Nemusí pritom vždy ísť len o šport. Môžete začať tancovať, chodiť pešo po meste, častejšie sa milovať alebo si kúpiť psa a chodiť s ním pravidelne na dlhé prechádzky.

 

Ak chcete vedieť, koľko kalórií spálite pri jednotlivých sexuálnych praktikách, pozorne si prečítajte nasledujúce riadky.

- 5-minútové vášnivé bozkávanie: 200 kJ = spálite toľko energie, koľko je v jednej malej broskyni.

- 15-minútové milovanie: 600 kJ = rovnakému času, ktoré strávite zjazdovým lyžovaním.

- Hodinové milovanie: 2400 kJ = spálite hriešnu tabuľku čokolády.

- 15-minútové milovanie v stoji: 1000 kJ = jeden chlebíček s pochúťkovým šalátom a nemusíte mať výčitky svedomia.

- Pätnásťminútový orálny sex (áno, aj tým sa vedci zaoberali): 350 kJ = energeticky sa rovná mištičke jahodového kompótu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu