Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Ašpirantka na kráľovnú krásy: 17-ročná blondínka so 165 kilami!

Kirstie dúfa, že v súťaži krásy uspeje Zobraziť galériu (4)
Kirstie dúfa, že v súťaži krásy uspeje (Zdroj: newsbomb.gr)

HULL - Ako mnohé iné dievčatá, aj Kirstie Mounceyová sníva o tom, že sa raz stane kráľovnou krásy. Pri pohľade na jej miery by si jeden mohol myslieť, že to je nesplniteľná misia. Váži totiž 165 kilogramov a jej index hmotnosti sa pohybuje na úrovni 68.

Tínedžerka je ale odhodlaná, že ani nadmerná hmotnosť jej nezabráni v tom, aby si splnila celoživotný sen. Preto sa prihlásila do súťaže Miss Big Beautiful Woman International, kde si zmeria sily s ďalšími tristo korpulentnými dámami z celého sveta.

Kirstie si verí, že dokáže uspieť. Sebavedomie, ktoré je pre podobné podujatia veľmi dôležité, jej rozhodne nechýba. "Vždy som sa chcela stať misskou. Teraz som k tomu bližšie ako kedykoľvek predtým," hovorí.

Dievčina začala priberať, keď mala šesť rokov. Čím bola tučnejšia, tým viac sa jej ľudia posmievali. Dospelo to až tak ďaleko, že prestala jesť na verejnosti. Ako desaťročná vážila už 70 kg. Ani rýchle priberanie ju však nezastavilo v pojedaní koláčov, čipsov a inej nezdravej stravy.

Pred dvoma rokmi sa Kirstie vrhla na diéty. "Vyskúšala som všetko, ale nikdy som dlho nevydržala. Stačilo, aby som mala zlý deň a opäť som sa začala prejedať."

S faktom, že je obézna, sa školáčka vyrovnala len nedávno. Všetko zmenil pohľad do zrkadla, keď sa vyfintila na školský ples. Vtedy si uvedomila, že žena nemusí byť štíhla na to, aby bola krásna. Za pravdu jej dáva aj priateľ Alex, s ktorým sa zoznámila na internete.

"Som spokojná s tým, ako vyzerám. Pár kíl sa ale predsa len pokúsim zhodiť, najmä zo zdravotných dôvodov. Je mi však jasné, že nikdy nebudem ako Kate Moss," dodáva Kirstie, ktorá chce v budúcnosti navrhnúť vlastnú radu oblečenia pre obézne ženy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu