Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Znetvorená žena šokuje: Tyrana stále milujem!

Connie vďaka desiatkam zákrokov vyzerá omnoho lepšie Zobraziť galériu (3)
Connie vďaka desiatkam zákrokov vyzerá omnoho lepšie

CLEVELAND - Matka a oddaná manželka Connie Culpová (48) z amerického Ohia doplatila na svoju dobrotu a lásku. Manžel ju roky týral a nakoniec ju chcel zabiť. Pokus o vraždu prežila, ale so znetvorenou tvárou. Po tom všetkom stále tvrdí, že svojho muža neprestala milovať.

Celých 25 rokov trpela Connie žiarlivému manželovi Tomovi (52) fyzické týranie. Psychopatovi trýznenie nevinnej ženy ale nestačilo, v roku 2004 sa ju rozhodol zabiť. Jeho útok našťastie prežila, ale pri pohľade na svoju tvár na osudný deň nikdy nezabudne. Pri poslednom z manželových záchvatov prišla o pery, nos i oko.

"Manžel sa ľahko rozzúril a väčšinou sa to skončilo bitkou. Častokrát mi robil naschvál, napríklad tak, že doma rozbíjal moje veci," hovorí. "Jedného dňa sme zašli do podniku a zrazu sa naštval. Z ničoho nič mi strelil priamo do tváre," spomína Connie. Po čine sa jej muž pokúsil o samovraždu, ale prežil a odsedel si sedem rokov. V týchto dňoch ho práve prepustili z väzenia.

Žena so znetvorenou tvárou však priznala, že "aj po tom, čo jej manžel urobil, ho stále miluje". "Je to otec mojich detí," vinníkovi nepochopiteľne odpúšťa hrozný čin. S tyranom sa nakoniec tento rok v marci rozviedla.

Američanka, ktorá bola pred incidentom krásnou a obľúbenou ženou, už absolvovala vyše tridsať zákrokov a plastických operácií. Stala sa tak vôbec prvou ženou sveta, ktorej tvár v tak veľkom rozsahu transplantovali. Použili pri tom 80 percent tkanina z tváre mŕtvej ženy. Síce už nikdy nebude vyzerať tak ako predtým, napriek tomu je ale šťastná, že sa už aspoň dokáže najesť, cítiť vône a hlavne sa usmievať.

Connie si dokonca našla aj novú lásku. Je ňou jej starý priateľ, s ktorým si raz vyšla na rande a od tej doby sú spolu. "Keď ma prvýkrát pobozkal, povedal, že som stále tá rovnaká Connie. Vlastne ešte krajšia ako predtým," prezradila s úsmevom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu