Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zmrzačená žena žiada tvár zomierajúceho dievčaťa!

Segzin Ergenová
Segzin Ergenová (Zdroj: europics.at )

ANKARA/BRATISLAVA - Žena, ktorá sa znetvorila pri pokuse o samovraždu, napísala rodičom zomierajúceho dievčaťa a žiada ich o transplantáciu dcérinej tváre.

Turkyňa Segzin Ergenová prešla už viac ako 60 rekonštrukčnými operáciami, odkedy si pred 18 rokmi odstrelila polovicu tváre. Pred niekoľkými dňami sa podľa portálu life.ru spojila s rodinou Victorie Nikolaevovej (23), ruskej turistky, ktorá skončila v tureckej nemocnici po tom, ako omylom požila toxický priemyselný alkohol na výlete jachtou.

"Poznám tam niektorých lekárov a tí mi povedali, že dievča je vo veľmi zlom stave. Avšak uviedli, že sa musím porozprávať s jeho matkou, či mi chce tvár darovať," povedala Ergenová.

"Sledovala som príbeh ruského dievčaťa v televízii a modlila sa za jeho prežitie, ale od lekárov viem, že nemá šancu. Pomyslela som si, žeby mi mohlo priniesť nový život ...," dodala žena.

Zdravotníci hovoria, že aj keď Victoria dýcha, jej mozog už odumrel. "Nie je na nás, čo sa bude diať ďalej. Je to veľmi citlivé a len jej rodina sa môže rozhodnúť," povedal jeden z lekárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu