Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vystrašeného muža v aute prenasledovalo UFO!

Muža malo prenasledovať podobné UFO
Muža malo prenasledovať podobné UFO (Zdroj: ufoterritory.com.au)

SYDNEY/BRATISLAVA - Muž, ktorý sa nechal oslovovať iba ako Aiden, si hodinu cesty južne od austrálskeho mesta Tennant Creek všimol za jeho autom jasné svetlo. Netrvalo dlho a pokojná jazda sa zmenila na únik pred UFO-m, ktoré ho údajne prenasledovalo.

Z Tennant Creek odišiel okolo 03:30 nadránom a asi po hodine si v spätnom zrkadle všimol svetlá, ktoré boli stále jasnejšie a väčšie. Najprv im nevenoval pozornosť, neskôr si pomyslel, že sa vodič za ním musí rútiť veľkou rýchlosťou, ale po niekoľkých minútach úplne zmenil názor.

Aiden si uvedomil, že svetlá sa k nemu nepribližujú po ceste, ale oslepujú ho z krvavého neba. "Dal som nohu na plyn. Potom som sa pozrel znovu a tentoraz bolo svetlo obrovské, najjasnejšie, aké som kedy videl," uviedol muž, ktorý sa priznal, že bol úplne vystrašený.

"Malo to rozmery ako veľké auto a držalo sa to za mnou asi 20 alebo 30 minút. Hovoril som si: "Nie, nie, nie, nie ja, choď a vezmi niekoho iného, nemám záujem"," povedal.

Podľa miestneho ufológa Alana Fergusona sa niečo podobné stalo už mnohokrát predtým. "Aborigéni im hovoria "min min" svetlá," uviedol expert.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu