Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Chcem menšie prsia!, prosíka žena s košíkmi HH

Kerrie svoje prsia neznáša Zobraziť galériu (2)
Kerrie svoje prsia neznáša

COULBY NEWHAM - Kerrie Jewellovú privádzajú jej mega prsia do zúfalstva. Kvôli nadmerným prednostiam totiž pociťuje neznesiteľné bolesti v ramenách i nohách. Psychicky je na tom až tak zle, že niekedy uvažuje o samovražde.

Akoby toho nebolo dosť, štyridsaťjedenročná žena navyše čelí už dlhé štvrťstoročie krutému výsmechu. Od svojich šestnástich rokov prosí doktorov, aby jej obrovské prsia zmenšili. Podprsenky si musí nechať vyrábať na mieru, čo nie je lacná záležitosť.

Lekári Kerrie povedali, že pokiaľ neschudne, nebudú ju môcť zaradiť na zoznam čakateľov na potrebnú operáciu. Napriek tomu, že je ľahšia o 25 kilogramov, zákrok stále nepodstúpila. "Nepotrebujem vyzerať ako topmodelka. Chcem len byť ako ostatní a aby si ma už ľudia prestali doberať," vyhlásila Kerrie.

Začiatkom roka ju dokonca museli hospitalizovať, pretože sa jej tkanivo pod prsníkmi zapálilo a začalo hnisať. Angličanka sa niekedy cíti tak mizerne, že má samovražedné myšlienky. "Jedine láska môjho manžela ma drží nad vodou. Na rozdiel od iných ma vždy bral takú, aká som," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu