Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muž na porade trikom strhol kolegyni podprsenku!

Ellen Killianová a Russell Fitzgerald
Ellen Killianová a Russell Fitzgerald (Zdroj: Facebook)

MASSACHUSETTS/BRATISLAVA - Predseda školského výboru a amatérsky kúzelník Russell Fitzgerald doplatil na svoje rozhodnutie otvoriť poradu kurióznym spôsobom. Počas zasadania, ktoré koncom septembra odvysielala aj lokálna televízia v americkom Abigtone, pomocou triku vytiahol svojej kolegyni spod šiat podprsenku. Po negatívnych ohlasoch na svoju funkciu rezignoval.

Hoci ministerstvo školstva odmietlo poskytnúť záznam, podľa výpovedí svedkov Fitzgerald zviazal uzlom dve vreckovky a jeden koniec podal nič netušiacemu učiteľovi Stevenovi Shannovi. Potom vyzval svoju kolegyňu Ellen Killianovú, aby si uzol držala pevne na hrudi. Keď muži zaťahali za konce, jej podprsenka zrazu sama vyskočila uviazaná okolo vreckovky.

Ohromení pracovníci však konaním svojho nadriadeného neboli veľmi nadšení a od skutku sa dištancovali. Krátko po incidente sa Fitzgerald všetkým zúčastneným ospravedlnil s tým, že ľutuje, ak niekoho priviedol do rozpakov. Jeho úmyslom údajne bolo iba osviežiť poradu niečím zábavným.

Minulý pondelok sa nakoniec rozhodol zo svojej funkcie, ktorú vykonával 11 rokov, odísť.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu