Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vyprsené princezné: Urodzené dámy vytasili bujné dekolty!

Vojvodkyňa z Yorku, Sarah Ferguson (v strede), s dcérami Beatrice (vľavo) a Eugenie (vpravo) Zobraziť galériu (6)
Vojvodkyňa z Yorku, Sarah Ferguson (v strede), s dcérami Beatrice (vľavo) a Eugenie (vpravo)

RÍM – Odhodili kráľovskú cudnosť! Hoci v urodzených kruhoch sme zvyknutí na istú dávku formálnosti, pre britské princezné to veľmi neplatí. Sestry Beatrice (23) a Eugenie (21) si včera vyrazili do spoločnosti v odvážnom štýle – jedna s hlbším výstrihom než druhá!

Prevetrali kypré vnady! Minulý týždeň sobota patrila americkej svadbe roka, tento týždeň smotánka žúrovala na inom exkluzívnom sobáši. Svoju dcéru Petru vydával magnát Formuly 1, Bernie Ecclestone, ktorý nezabudol zaslať pozvánky členom kráľovskej rodiny. Svojou návštevou však miliónovú svadbu poctila nakoniec „len“ vojvodkyňa z Yorku, Sarah Ferguson, s dcérami. A práve tie sa razom ocitli v centre pozornosti!

Jedna v ružovom, druhá v čiernom, no obe hriešne sexi! Aj keď mladšia Eugenie schovala svoju korpulentnejšiu figúru do kreácie s ramienkami, róba z dielne Vivienne Westwood nakoniec odhalila viac ako dosť. Zvýraznila pás a v okrúhlom výstrihu nechala vyniknúť čiarke medzi prsiami. Tento efekt však nechýbal ani u Beatrice, ktorá zvolila dlhé šaty bez ramienok. Tá dokonca pôsobila dojmom, že jej korzetová časť z pochudnutého hrudníka každú chvíľu spadne!

Je celkom možné, že už čoskoro sa dočkáme ďalšej svadby, a to opäť na kráľovskom dvore. Podľa zákulisných informácií by pod čepiec v dohľadnej dobe mohla ísť práve Beatrice. Jej priateľ Dave Clark ju totiž plánuje požiadať o ruku. „Dave chcel počkať, kým Bea dospeje do štádia, v  ktorom sa seriózne porozprávajú o svojej budúcnosti. Naplánovali si romantickú dovolenku v Španielsku a vo vnútorných kruhoch sa hovorí, že zásnuby sú na spadnutie,“ prezradil zdroj blízky prominentnému páru. Zdá sa teda, že šnúra sobášov ešte zďaleka nekončí!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu