Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tréner s božským telom sa naschvál zmenil na rozkysnutého tučka!

Drew tučnie, aby pochopil, aké to je byť obéznym Zobraziť galériu (2)
Drew tučnie, aby pochopil, aké to je byť obéznym (Zdroj: fit2fat2fit.com)

UTAH/BRATISLAVA - Osobný tréner Drew Manning (30) z amerického Utahu prijal výzvu, že za šesť mesiacov priberie 35 kíl, aby ich v nasledujúcom pol roku opäť zhodil. Mladík obetoval svoje vyšportované telo, ktoré sa mení postupne na horu tuku, aby pochopil, aké duševné a fyziologické zmeny prekonávajú obézni ľudia. Vyzbrojený novými poznatkami chce po ukončení pokusu pomáhať v boji s nadváhou.

Sotva otec dvoch malých detí začal s fázou priberania bol nútený zaobstarať si úplne nový šatník, pretože jeho hmotnosť stúpla z 90 na 120 kíl. Muž, ktorý ohrozuje svoje zdravie, je pod neustálym dohľadom lekárov a o všetkom, čo prežíva, si píše podrobné poznámky.

Kým priatelia ho v jeho predsavzatí podporujú, manželka má o Drewa strach. "Bojím sa o jeho krvný tlak, ktorý neuveriteľne stúpol. Chcú, aby na jeho zníženie bral lieky," hovorí a dodáva: "Je nevrlý, nemá endorfíny, preto sa stále cíti mizerne. Je v takej depresii, že sa neustále sťažuje."

Muž, ktorý predtým žil aktívnym životom, sa zmenil na udýchaného tučka. "Predtým pomáhal s umývaním riadu, upratovaním, ale teraz nemá energiu. Povedala som mu, "Stal sa z teba priemerný lenivý americký manžel," uviedla jeho žena.

Ozajstné peripetie sa pre Drewa začnú 5. novembra, kedy nastupuje na fázu chudnutia a už teraz sa bojí, ako sa mu podarí popasovať s niektorými vytvorenými závislosťami. Napriek tomu sa bude držať striktného stravovacieho plánu a cvičenia, aby aj ostatní Američania videli, že s odhodlaním sa dá zvládnuť veľa. Len netreba poľaviť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu