Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mystička o magickom dátume: Obnovte svoje ciele, bude sa vám dariť!

Magický dátum 22. 2. 2011
Magický dátum 22. 2. 2011

BRATISLAVA – Dátum 22. 2. 2011. Magické dvojky, ktoré sa v takejto konštelácii tak skoro neobjavia. Po spočítaní jednotiek v čísle 2011 nám opäť vychádza číslo dva. Čo robiť v tento výnimočný deň? Topky.sk sa pýtali mystičky Majky Pohronskej a došli k zaujímavým zisteniam.

Dnešok je významný pre skutočnosť, že sa mnohé veci uzatvárajú. Sú s tým však spojené i nové cesty poznania, ktoré sa nám otvoria. „Dnešný deň by mohol byť dňom meditácií, v ktorom uzavrieme staré nefunkčné sny a nasmerujeme sa k novým cieľom, aj keď sú ešte úplne zahmlené,“ prezradila mystička. Keď spočítame všetky číslice, vyjde nám číslo 10. To podľa Pohronskej predstavuje koleso šťastia.

22. 2. 2011 je dňom, kedy by sme sa mali odhodlať urobiť prvý krok k realizácii toho, po čom túžime. „Tí, ktorí by dnes začali so svojou vnútornou reformáciou a obnovili by svoje ciele, tým sa začne určite dariť.“ Mystička odporučila rozmýšľať a meditovať. „Očistiť sa a uvedomiť si, čo ma hnevá a skúsiť to nejakým spôsobom uzavrieť,“ dodala Pohronská.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu