Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Momenty odluky majú spríjemňovať rozvodové torty

Torty majú spríjemniť momenty rozvodu
Torty majú spríjemniť momenty rozvodu

ZÁHREB - Záhrebská cukráreň pomáha ľuďom osladiť si horké momenty rozvodového konania. Na "oslavy" manželskej odluky ponúka špeciálne torty, napísal chorvátsky spravodajský server Croatian Times.

Podnik La Dolce Vita zarába na súčasnom trende, keď stále viac mladých párov uprednostňuje rozvod v podobe večierka než v pochmúrnej atmosfére, povedala majiteľka Tatjana Rebecová.

"Štatistiky hovoria, že každé tretie manželstvo sa rozpadne. To je realita a nikto by nemal spájať rozvody s hádkami. Je oveľa príjemnejšie spojiť ich s tortou," povedala Rebecová.

Najskôr začala rozvodové torty piecť zo zábavy, ale obchody sa rozhýbali dobrým smerom po tom, čo produkt predstavila na miestnom svadobnom veľtrhu. Jednu zákazku dostala dokonca z Viedne. V jej ponuke je napríklad torta pre stovku ľudí za 175 eur, väčšina zákazníkov však požaduje sladkosti na oslavy pre dvadsať až osemdesiat hostí.

Už samotné pečenie je podľa Rebecovej zábava. "Niektorí chcú tortu s domom rozseknutým napoly, ďalší chcú posteľ, ženu kričiacu 'nedávajte mu psa, nekŕmil by ho, dajte ho mne'," povedala s tým, že kto sa rozvádza tortou, rozvádza sa priateľsky a vtipným spôsobom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu