Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Patrik z Mojsejovej šou bol online: Nora je divná, Zolovi preplo!

Patrik Murcina na topkárskom online rozhovore. Zobraziť galériu (4)
Patrik Murcina na topkárskom online rozhovore.

BRATISLAVA – Jeden z najlepších! Takto sa chcel v jojkárskej šou Šéfka prezentovať Patrik Murcina (33). Podnikateľka Nora Mojsejová (52) mu však jeho plány skrížila. Vydržal len do štvrtej časti. V súťaži o lukratívny manažérsky post už podľa nej nemal čo hľadať. Ste zvedaví, ako Bratislavčan vníma svoj vyhadzov? Pýtajte sa!

Pred spustením Šéfky sa očakávalo, že Patrik Murcina bude jedným z tých výraznejších finalistov. Predpoklady na to určite mal. Ako sám uviedol, považuje sa za moderátora, redaktora, dabingového herca a telemarketingového pracovníka. Avšak prehnanej aktivity z jeho strany sme sa nedočkali. A už sa ani nedočkáme. Mojsejová ho totiž včera zo svojej šou vyrazila.

Napriek tomu, že sa v rozstrele znovu ocitol Jan Kocian, sa Nora rozhodla, že si ho v súťaži ešte ponechá. Šťastie mal tentokrát aj Marko Linhart, ktorý v porovnaní s Patrikom Murcinom dostal ďalšiu šancu. „Sme v súťaži, kde sa hodnotia disciplíny - kto a ako ich zvládne. U mňa je najdôležitejší tímlíder,” zdôvodnila svoj výber Mojsejová. Vedúcim mužského tímu bol práve Patrik, ktorý aj podľa väčšiny ostatných súperov túto úlohu nezvládol. Norin poradca Libor Šula si o Patrikovi myslí, že sa len na niečo hrá a svoj imidž si buduje na niečom, čím vlastne nie je. Vy máte príležitosť zistiť, aký Patrik v skutočnosti je. Pýtajte sa!

Rozhovor

14:02:25 - otázka od: Emka Je vam luto ze ste vypadli?? Myslite si ze je to vasa vina?? Najprv chcem vsetkych zucastnenych pozdravit a som rad,ze ste prisli na tento chat. K prvej otazke len tolko : nemyslim si ze je moja vina,ze som vypadol. Beriem to ako kolektivnu zalezitost, kazdy z nas nieco pokaslal ,ale kedze uz som bol vtedy teamleader,tak niekoho hlava musela padnut. No co uz....A ci mi je to luto. V podstate aj ano,lebo som tam prezil pekne dni.Za tych par dni som zazil veci, ktore by som hadam nezazil ani za rok a nazbieral som vela skusenosti a dobrych znamosti.

14:04:20 - otázka od: Petrák Cauko Paťo, chcem sa spýtať, ktorý z týmu cabron ti najviac sadol, ste si najviac rozumeli? Jednoznacne mi najviac " sadol " Matej. Je to velky sympatak a dobry chlap. Koniec koncov sme spolu aj byvali,takze je to asi logicke.Tiez som si rozumel s Mirkom a z pociatku aj so Zolom,ale ten ma zial pri zavere dost sklamal a nechapem preco mu tak " preplo ".

14:06:09 - otázka od: alojz Caf, jaká ste bola partia, aj si s niekym v kontakte pravidelnom, zo suťažiacimi ? inak bol si good Dakujem za pochvalu :o} Partia sme boli v podstate celkom fajn , mozno az na jednu vynimku a tou bol Honza.Som v relativne aktivnom kontakte s Matejom, Vaivou, ci Marianou. Ista socialna siet pravidelne funguje :o}

14:07:43 - otázka od: Lenka Ako vnimate Noru Mojsejovu?? Vnimam ju asi tak ako vy.Nemal som velku sancu ju podrobnejsie spoznat, kedze bola osobne len pri vyradovani sutaziacich.Ale posobi na mna dost arogantne, vulgarne a nekompromisne.Urcite by som ju za sefku nechcel / tak ako som sa uz raz vyjadril v jednom rozhovore.

14:09:12 - otázka od: dana Neboli ste na moderatora nejaky zakriknuty v tej sou? Moc ste sa teda nepresadili. Ja sa vzdy riadim aj sa budem riadit porekadlom : Mlcat je zlato. Ked proste nemam k danej veci co povedat, tak som radsej ticho. Ako moderator mam co povedat a tak teda hovorim . Ale ak sa v takejto relacii chlapi medzi sebou prekrikuju a hadaju, tak nechcem byt dalsi do partie, len aby som sa zbytocne zhovadil.

14:10:37 - otázka od: viki ahoj.Chcem sa spýtať aká je Nora v skutočnosti, či ľutuješ, že si tam bol a či ste sa stretli aj s Branom a ak áno, tak aký je. Dakujem za odpoveď.Pekný deň:) S Branom som sa stretol mozno 4 krat,ale to len na pozdrav. Nic osobne. O Nore som uz pisal pred chvilou...takze tak. A nelutujem ze som tam bol,lebo mi to dalo vela novych skusenosti, znamosti a zazitkov. Urcite toho nelutujem.Aj tebe pekny den.

14:12:08 - otázka od: eva Mna by zaujimalo, kto z vasho timu vam najviac pil krv :) No najviac svojim nepredvidatelnym a divnym chovanim asi Honza. A zial ku koncu aj Zolo,lebo sa zmenil na uplne ineho cloveka. Ale verim ,ze si to jedneho dna osobne v pokoji vykecame...Inak som nemal nejak extra niekoho neoblubeneho...

14:13:25 - otázka od: zita Prezradite nam, aky bol vas nazor na Noru Mojsejovu pre šou a aky ho mate teraz? Prilis nadradena, nezdravo sebavedoma, vulgarna a proste - divna. Ako som uz skor napisal, nemal som moznost ju detailne spoznat. A moj nazor sa stale nemeni.

14:16:35 - otázka od: david Pocuj, bratm, naco si sa ty vlastne do tej Mojsejkinej sou prihlasil? Co si si chcel dokazat? No co bratm, bud si to ty Zolo,alebo len opakujes frazu,ktoru Zolo pouzival? No dobre k veci : Nechcel som si nic specialne dokazovat, iba som to chcel skusit. Bol som zvedavy ,ake to je byt ucastnikom nejakej reality show. A napokon vybrali ma uplne necakane, vobec som nedufal,ze ma vyberu. A pochopitelne som aj v kutiku duse dufal, ze mozno "motyka vystreli " a podari sa vyhrat ten kontrakt.

14:17:39 - otázka od: Adam reku ako reku? reku? ...nepochopil som otazku.... :o}

14:17:39 - otázka od: johan nazdar, nevieš prosím ta kolko je hodín? v momente ked odpisujem na tuto otazku je 14:17hod. :o}

14:19:26 - otázka od: miro Čaw, podla mňa je dobré že si vypadol, vyprávať a obhajovať sa si síce vedel pekne ale inak nič. ako to vidíš ty? Jasne ja chapem ze som sa menej prejavoval ako ostatni, ale nechcel som sa za kazdu cenu umelo zviditelnovat, ked som proste nemal co k danej situacii povedat. Radsej som si zachoval dekorum { co sa mi hadam podarilo } a nie robit zo seba idiota. A ked som mal vypadnut, tak som vypadol.Aj tak s tym uz nic nenarobim.A adekvatne sa urcite viem obhajit.

14:19:46 - otázka od: Filip Nazdar, je Norika tak sexi ako v televízií? Podla mna Norika sexi nie je. Mam uplne inu predstavu o sexi zenskej.

14:20:19 - otázka od: Frantik Ahoj Pato, Aký si mal pocit s Noriky, aka v skutocnosti je? dik Tato otazka sa tu uz akosi opakuje, takze odpovedam tak ako som odpovedal v predoslych pismenkach.

14:20:54 - otázka od: TINA Dobry den!Ako by ste hodnotili Noru jednym slovom? Arogantna....

14:21:17 - otázka od: anonymne no tak tuto blbnutu show nepozeram a o nore mojsejovej si myslim ze je uplna krava To je Vas nazor a ja Vam ho neberiem :o}

14:23:13 - otázka od: jano ahoj, myslis ze so bol nepresvedcivy alebo "nezaujimavy" a preto si vyletel??? No urcite som nerobil tolko sialenstiev a nebol som taky prilis ocividne snazivy na kameru ako ostatni,ale to uz len vychadzalo z mojej povahy. Ako som uz povedal, za kazdu cenu nemusim robit zo seba klauna. To ale zase nechcem povedat,ze ostatni ho zo seba robili /az na par vynimiek |

14:24:26 - otázka od: Lea Dobry den, chcela by som sa opytat, aky celkovy dojem na Vas urobila pani Mojsejova, a ci je v skutocnosti taka razna zena ako posobi na obrazovke, skoda, bol ste mojim best favoritom, dakujem za odpoved!!! Dakujem za priazen. Nora je urcite razna.Tak ako ju vidite v tv je aj v skutocnosti. Ale ako som uz povedal, skor je vulgarna ,nezdravo dominanta a v niektorych rozhodnutiach a momentoch dost " divna ".

14:24:45 - otázka od: Erika Co povies na Noru??? ale uprimne :-))) No ved to uz som povedal - vyssie uvedene ...

14:27:26 - otázka od: denisa Dobrý deň, Priznám sa, že veľmi nesledujem "Šéfku", ale zaujal ma váš hlas.Povedal Vám už niekto, že máte hlas ako Matej Landl? Nie zatial mi to nik nepovedal . Ale beriem to ako lichotku, Mateja Landla si vazim ako herca aj dabera { dabingoveho herca }.

14:30:03 - otázka od: FILIP AHOJ PATRIK ! Nemám na Teba žiadnu otázku, chcem len povedať, vieš prečo si vypadol ? Lebo si tam bol najlepší, najrozumnejší a najinteligentnejší !!!!! A to sa v takej ,,cigánskej šou,, nenosí !!!! Preto sa Ťa Tvoji ,,spolubojovníci,, rýchlo chceli zbaviť !!!! Neľutuj, že si preč ! Je to pre Teba dobrá skúsenosť do budúcna - že aj takáto ,,zgerba,, akou je cigánka z Pereša môže byť na Slovensku ,,celebritou,, !!!! Je to hanba pre celé Slovensku !!!!! Dakujem ti za nazor. Nieco na tom pravdy, bude. Aj ja som popri sledovani v tv, mal napokon pocit,ze som tam patril asi fakt medzi tych normalnejsich a pre oko divaka asi aj menej zaujimavejsich.Ale tym pochopitelne nechcem urazat svojich kolegov { kolegyne } zo show. Bolo nas tam viac normalnejsich ...nechcem menovat, aby som sa nikoho nedotkol.

14:30:51 - otázka od: lukas tip na vitaza? Mam asi tak dva - tri ,ale nebudem prezradzat. Jednym z tipov je ale urcite zena :o}

14:32:11 - otázka od: alena Chcela by som sa opýtať, či ludia zo štábu s Vami môžu komunikovať alebo si držia odstup. Vsetko je postavene na vysoko profesionalnej baze, takze pocas nakrucania s nami komunikovali iba obmedzene, len podstatne veci ohladom nakrucania a pod.Ale sem tam sme | ku koncu mojho posobenia | prebrali aj ine veci, ale vsetko len s mierou.

14:32:57 - otázka od: Keremík... Komu teraz fandíte ked už ste vypadli? Drzim palce Mirkovi ,patri medzi najnormalnejsich a sikovnejsich.

14:34:24 - otázka od: Fr3N3T1[u5 ahoj, koho hodnotis ako najlepsi a najslabsi clanok v sutazi a preco. aj u bab aj u chalanov Ako najsilnejsieho Mirka a Michala. Mirka pre jeho prirodzenu clovecinu a inteligenciu a Michala pre jeho intelekt a dobre strategicke vlastnosti. Zo zien asi Marcelu pre jej dobru schopnosti organizacie a vrodeny marketingovy talent.

14:36:03 - otázka od: Mirka Podla mna takych ako ste tam vsetci potrebovali.Nechapem preco ty ako uz pomaly ako tak niekto ma zapotreby pchat sa do zadku Nore Mojsejovej.Ved ona hlada na poziciu top manazera elitu co sama nieje.Ona sama ma krcmovy slovnik..same pici,boha ponizuje tam a ona nieco chce.najskor nech si zaplati lekciu bonronu slosneho spravania a ponom nech nieco od niekoho vyzaduje.A ta Mariana bujaci pohlad no iba na smiech.....ale vela stastia ti bud rad ze si tam nie Dakujem za nazor. Ale opisala si len svoj nazor na vec a otazka na mna ziadna,no ale ved nevadi. Aj to je prispevok :o}

14:39:01 - otázka od: Fr3N3T1[u5 Viackrat padlo na tv obrazovke , ze si so Zolom rozumiete, ste v kontakte aj po sutazi ? co si o nom teraz s odstupom casu myslis ? O Zolovi si urobim finalny verdikt az ked sa osobne po sutazi stretneme. Zatial sa nam to nepodarilo.Ale verim,ze nebudem mat uz taky negativny nazor,aky mam zatial teraz. Lebo ked som videl zatial poslednu cast, kde na mna na kameru povedal dost prekvapive veci, tak som bol - mierne povedane - zaskoceny. A aj to ako sa ma dalej spravat / vid.uputavky Hadam si to ale osobne vysvetlime.Priebezne sme v kontakte

14:39:39 - otázka od: nene Nemyslite Nora, ze to Nora prahana s vyrokmi na Annu asi nemoze zniest, ked je niekto mladsi,krajsi a chudsi No asi na tom nieco bude :o} neviem ale zhodnotit ako to Nora naozaj mysli. Kazdopadne Anka nie je hlupa...

14:40:57 - otázka od: silka Prečo ste sa vôbec zapojili do tejto frašky, veď od originálu to je na míle ďaleko, videla sam len prvú časť a stačilo Zapojil som sa cisto nahodou. Vyplnil som dotaznik na nete, odoslal a na druhy den mi uz volali nech pridem na casting. Takze som to zobral sportovo a povedal som si : ved preco nie? A zrazu som sa tam ocitol

14:42:17 - otázka od: Andrej Ako vnímate Noru? Podla mna to nie je ten správny človek do tejto šou. A ešte by ma zaujimalo ako náročný bol vobec výber kandidátov, pretože niektorí ludia nebudu nikdy top manažermi a ani nemožu - napr. barmanka na materskej, žije v taliansku a nikdy nepracovala, operator výroby a td. čo to preboha je!!! Vyber ludi do takejto show je cisto na produkcii a povolanych ludoch, takze nemozem hovorit za nich. Kazdopadne pri vybere ale slo o siroku vzorku roznych typov ludi, takze preto take rozdiely.A o Nore som sa uz zmienil vyssie.

14:43:26 - otázka od: Jozef Dobry den, chcem sa Vas spytat, ci by ste mali zaludok pracovat pre Noru a ci by ste sa nebali, ze vas zatiahne to niecoho nekaleho? Ako som sa uz skor zmienil, asi by som si nevedel predstavit mat ju ako nadriadenu. To by musel byt asi totalne zaujimavy projekt, ak by som sa mal nato dat.Ale neviem si to velmi predstavit.

14:44:05 - otázka od: Peter Vieš prečo Zolymu ,,preplo,, - lebo videl, že si jeden z jeho najväčších konkurentov !!!!! To Ti nedošlo ????? No aj to je jedna z moznosti....jasne, ze mi to doslo :o} Ale co uz zmozem,ked sa Nora rozhodla tak, ako sa rozhodla.

14:44:56 - otázka od: tana Ahoj.Čo si mysliš kto ma u Nory najväčšiu šancu na vyhru? Do Norinej hlavy je len tazko vidiet, nevyznam sa v nej. Este k tomu je aj dost ovplyvnitelna Liborom a Ivanou,takze tazko povedat.

14:45:27 - otázka od: Ivan neviete sa inak zviditelnit len takymto stupidnym sposobom? Dakujem za pochvalu :o| Kazdy robime v zivote to co vieme,a co nam prinesie.

14:45:59 - otázka od: Stanka zdravim, komu drzite palce a co si myslite, kto vyhra? Nemyslim si nic, mam sice svojich favoritov, ale necham sa radsej prekvapit tak ako Vy.

14:46:10 - otázka od: Jana Kto podľa Vás vyhraje? odpovedal som vyssie...dakujem

14:47:22 - otázka od: horko Ahoj Patrik, kde momentálne pracuješ? Nemal si problém, že si na toľko týždňov odišiel z práce? Oplatilo sa ti to? Myslim, ze sa to oplatilo. A s dovolenim nebudem odpovedat na otazku.To kde pracujem je moja sukromna vec. Ved mozno sa to neskor aj sam dozviete :o}

14:48:42 - otázka od: zaKy Ahoj, bolo ti to treba ist do takejto show? nemyslis si, ze ti to skor uskodilo ako pomohlo? nieje to pod uroven byt podriadenym prave takej osobe ako je nora? pricom ona sama uraza slovo "sefka" s tymi svojimi argumentami .. jej osoba je skor parodiou na reality show .. prajem vela stastia v zivote .. Dakujem za prianie.Kazdy ma svoj vkus a nazor. Niekomu sa moze zdat,ze som sa zhovadil, ale ked je clovek v tejto show az potom pochopi , co mu to prinesie,alebo naopak.Mozno mi to pomoze v buducnosti, mozno nie.Necham cas plynut.

14:49:11 - otázka od: D Dobrý deň. Chcem sa Vás opýtať, že aká je v skutočnosti Nora Mojsejová? Či sa náhodou nepretvaruje pred kamerami a tak. Pekný deň prajem Ja uz ani neviem ci sa pretvaruje v skutocnosti,alebo iba pred kamerami.

14:51:25 - otázka od: Petra Nič v zlom, ale niektorý z Vás sú tam pekne na smiech :-D Keď ste všetci taký schopný ako o sebe tvrdíte, poprosím jeden jediný dôvôd prečo ste tam liezli...je jasné že pre peniaze...ale ešte nejaký dôvod byť musel či? :D Tým samozrejme nemyslím nič zlé :) Keď sa tam dostalli individuá ako Zoli a vytretá Marianna ktorá hovorí ževraj 5timi jazykmi tak konkurencia nebola velká či? :D Jeden úchyl, druhá **rva...to má úroveň teda :D boli ste tam najlepší :) škoda Vás v tej šou... Dakujem aj Vam za pochvalu. Snazil som sa ako sa dalo a ci su ostatni individua, to sa tazko sudi , ked ich osobne nepoznate. Ja som bol s tymi ludmi aj 20 hodin denne,takze viem , ze maju svoje dobre aj zle stranky. Kazdopadne som rad,ze som ich spoznal.Vsetkych 15tich.Aj toho Honzu,ktory mi obcas liezol na nervy :o}A dovod okrem financnej vyhry bol aj v tom,skusit nieco nove a ine.Proste zmena je zivot.

14:51:34 - otázka od: kuka trapna relacia..trapni ľudia...s Mojsejkou je všetko trapne... ....aj to je nazor.

14:52:01 - otázka od: peter Ahoj, co myslis, kto bude dalsi na odstrel a preco? Dakujempe Kedze mam podpisanu zmluvu o mlcanlivosti , neprezradim aj keby som vedel :o}

14:52:20 - otázka od: Jozef Čaw. Aké si znamenie ? Môžeš mi vysvetliť, prečo nepoznáme vaše znamenia ? Veď je to show kde medzi sebou bojujú jednotlivé povahy, čiže osobnosti. Nechápem prečo to nie je pre divákov dostupné. Inak bol si fajn. Dakujem. Som Vaha.

14:52:57 - otázka od: trčík čus,podle mě si byl docela good , teamleader( bo jak se to píše :D a jaký to tam je jaká je mojsejová norika? Je to tam skusenost na cely zivot. O Nore som uz pisal...takze tak. A dakujem za priazen.

14:53:33 - otázka od: huron zdravim, moja otazka znie: tento format bude prepadak, to uz je jasne teraz, z hlavneho nedelneho vysielaceho casu sa relacia presunula na piatok az o 21.15 hod. Preco by sa na toto mali ludia pozerat, ci im to da? Ludia sa castokrat pozeraju aj na to, na co nechcu , a nevedia si to priznat.

14:55:30 - otázka od: Bruce cau samuraj, pamatam, ako sme spolu vysielali .. boli to fajn casy .... drzal som ti palce i ked davat sa dokopy s p. Mojsejovou ... co bude teraz s tebou? kde si? Neboj ja sa uz nejak o seba postaram. Aj ked teraz si neviem spomenut kto vlastne si? My sme spolu vysielali? Myslis v tv,alebo radiu.Ani prezyvka Bruce mi pride neznama. Tak sa mi ked tak ozvi na FCB

14:57:25 - otázka od: waimea ahoj Patrik, myslite si ze bola nora pri vyhadzovani zaujata?(dlamna NM nema rada ked niekto viac rozprava)inac ten L.Sula je naozaj taky arogantny ako zda v tv?myslite ze by si Zolo zasluzil vyhrat?inac sa mi paci Vas hlas,posobi upokojujuco ;) Dakujem za lichotku k hlasu :o} Nebudem rozhodovat ci si Zolo zasluzi vyhrat,ale skor odpoviem ze si ho ako top managera neviem velmi predstavit. Mozno kvoli jeho vybusnej povahe. Ale verim,ze ma Zolo este potesi.A zaujata Nora svojim sposobom asi je. Libor je dost afektovany,ale nemyslim ze prilis arogantny. Skor priamy a jednoznacny.

14:59:17 - otázka od: radka podla mna ste mal vypadnut je to tak aj podla vas Ja priznavam,ze som sa extra neprejavoval,ale to len kvoli tomu,ze sa ani nedalo. Castokrat som si aj vsimol, ze vela veci ktore som povodne povedal,boli neskor zostrihane a potom to tak mohlo vyzerat,ze som dokopy nic nepovedal. Takze tomu nerozumiem. A ci som mal vypadnut..no neskor mozno hej,ale kvoli tomu,ze som bol vtedy teamleader som urcite vypadnut nemal. Chyby ktore sme ako team urobili,neboli len mojimi chybami. Podla mna mal vypadnut Honza. Urobil aj tak viac zloby ako osohu.

15:00:08 - otázka od: filip nazdar, chcem sa ta spytat, ci si nemyslis ze sa tam stretlo viacero gayov Haha....si ma pobavil. Lebo podla mna tam nebol gay nikto. Vsetci original hetero.

15:00:52 - otázka od: Keremík... Priniesla vám táto súťaž niečo? Skusenosti, zazitky, znamosti,zviditelnenie sa, a hadam aj nove prilezitosti.

15:01:25 - otázka od: Karol Zdravim. Vedel si si reálne predstaviť, že by si vyhral a robil pre Moru celý jede rok? Realne som si to nevedel predstavit,ale som sa aspon pokusil.

15:02:02 - otázka od: mata Chcela by som sa opýtať či bolo veľa vecí v Šéfke postrihaných?Prajem veľa úspechom v pracovnom a súkromnom živote Dakujem aj tebe vela uspechov. Ano bolo tam vela postrihanych veci, obcas som mal pocit ,ze az prilis. Ale tak to uz v tv brandzi chodi.

15:03:05 - otázka od: Lula Ahoj Paťo, si ťa pamätám z Ružinovskej televízie a nerozumiem tvojmu rozhodnutiu prihlásiť sa do tejho stupidnej show. Ale snád ti to pomôže sa niekde uplatniť v niečom rozhodne lepšom. Dakujem a dufam aj ja ze sa uplatnim. Som prekvapeny, ze si ma pamatas este z tv Ruzinov. Ano boli to pekne casy, hadam sa este na obrazovku vratim. A dovod preco? ten som uz opisal vyssie, proste skusit nieco nove.

15:04:35 - otázka od: mimuš Každý z vypadnutých len nadávate na mojsejovú, tak isto ako Vy. Prečo ste tam potom išli a podlizovali sa jej???? A keď už by ste boli charakter, tak by ste jej to, čo ste napísali tu aj povedali do očí A preco tvrdite ,ze som jej to do oci nepovedal. Len pre Vasu informaciu som s nou hovoril aj mimo kamery a povedal som jej co si o jej konani myslim.A urcite som sa jej nepodlizoval. Aspon si nemyslim,ze by som tak posobil.

15:05:17 - otázka od: lipantil ahoj, si bol dost nevyrazny, nemas pocit, ze konfliktni ludia sa dostanu najdalej? No jasne, taki co robia bordel a hadaju sa jeden cez druheho su urcite pre kameru zaujimavejsi..no co uz, ja som bol taky klasicky priemer :o}

15:06:42 - otázka od: Milan Dobry den. Chcem sa spytat, ci ste videli aspon jednu seriu na YouTube "The Apprentice UK" so Sirom Allan Sugerom? Ved ti sutaziaci boli same kapacity, managersky zraloci, co by roztrhali kazdeho zo "Sefky" v zuboch. (aj ju) Ako ste si mohli verit, ze by ste tam obstali? Druha otazka je: v akom predstihu nataca Sefka? Inac mate super hlas. Prajem Vam karieru ako herec. Dovidenia Dakujem za prianie ku kariere, posnazim sa :o} ZIal verziu zo zahranicia som nevidel,takze sa k tomu nevyjadrim.A o predstihu nakrucania nie som kompetentny hovorit. Isto chapete...

15:07:15 - otázka od: izabela podla vás kto má najväčšiu šancu zvíťaziť?a podla mna ste sympatický a nadaný!všetko dobre:) Dakujem aj Vam.O najvacsej sanci vyhrat nebudem ale hovorit, zbytocne by som zavadzal.

15:07:42 - otázka od: waimea a este som sa chcela opytat ze ake mate plany, budete pracovat ako nadalej v oblasti marketingu? To ukaze az cas...najradsej by som pracoval opat v ramci medii / tv, rozhlas a pod.

15:08:58 - otázka od: dodo serus, neni si nahodou inak orientovany? bud si isty ze nie som. Hadam vacsieho heterosexuala ako som ja nepoznam.:o} A ako ti toto vobec napadlo, clovece?

15:10:53 - otázka od: ivka Podla mna možeš byť rad že si vypadol,ved vas tam aj tak všetkych ponižuju,a nechapem načo tam dojite kozy,zbierate flašky na streche atd, ked ide o post manažera,čo by mali davať kancelarske suťaže tak vas radšej hadžu do hnoja!!!! držím ti palce nech sa uchytíš v niečom lepšom a inom,ale kedže otazočka musí byť,tak sa ťa spytam aky maš nazor na michala pretože ten sa mi tam zda taky najšikovnejší,hm? Michal je velmi inteligentny a marketingovo zdatny. Ale v praktickom zivote podla mna nema vela uplatnenia. On je skor taky teoretik.Ale mozno si to myslim len preto, lebo ho osobne az tak velmi nepoznam. Vela sme toho za celu dobu totiz nepokecali.A k uloham co sme mali, tak k tomu vela nepoviem,pretoze rozhodovala produkcia. Bola to ich volba. Ved nech je to pre divaka zaujimavejsie.

15:11:59 - otázka od: denis nazdar, co si myslis o tom Liborovi? ale pravdu, ziadne zjemnovanie Libor je sebavedomy clovek, ktory sa v businesse vyzna,ale ,mierne arogantny,ale urcite sympatickejsi ako Nora :o}

15:13:20 - otázka od: jana ahoj Pato,nechcel by si si zahrat v nejakom filme alebo moderovat v televizi,mas mikrofonicky prijemny hlas... Jasne ze by som si rad zahral vo filme a tiez by som si dal konecne nejaku dobru moderovacku v tv. Ja sa v mediach pohybujem aktivne uz 16 rokov,mam vela odmoderovaneho,takze preco nie? :o} mas pre mna ponuku?

15:14:26 - otázka od: chochi Cau Paťo , myslis si osobne, ze ak uz to vyhra ktokolvek, ze Nora ho bude akceptovat, respektive , ze zoberie vitaz tu poziciu a pracovat pre Noru ? :) ...Alebo ak by si bol ty vitaz , dik a nech sa ti dari :) Dakujem aj tebe nech sa dari,Ja by som bol asi v soku keby som vyhral a potom by som realne zvazoval svoje moznosti , no urcite by som do toho siel.A ci bude Nora vitaza akceptovat, to uz necham na nu. Ale skor si myslim, ze nie ako ano.

15:15:29 - otázka od: liciaaa aky ste mali nazor na jej tzv,poradcov Christovu a toho cecha? Ivana Christova tam bola podla mna len do poctu. Skor asi iba za honorar ,ale to je len moj okrajovy nazor. Libor to bral omnoho vaznejsie a dobre Nore radil. Ako porotca bol vacsim prinosom.

15:16:28 - otázka od: Janka Ahoj. Od začiatku som Ti držala palce. Páčilo sa mi na tebe, že si si vždy vedel povedať svoje, vedel si sa prof. vyjadrovať a presadiť. A preto nezúfaj, život ide ďalej. Možno ťa niektorí obdivovali a niektorí nenávideli, no vždy si dosiahol VIAC ako tí ostatní, a vždy môžeš byť na to hrdý, že si sa dostal niekam, kam druhý môžu len snívať. Prajem Ti veľa šťastia do života :) Uprimne ti dakujem Janka. Je prijemne si taketo nieco precitat. Doda ti to energiu. Este raz diky aj tebe vsetko dobre.... :o}

15:17:33 - otázka od: Andrej Nazdar, kto s tých looserov čo su v tejto šow by sa podla teba mohol aspon priplížit kvalitám top manažera?!! Po prve nikto z mojich kolegov, ci kolegyn neboli ziadny loosery. A po druhe :kto sa priblizuje ku kvalitam topmanagera si necham pre seba / resp. som to uz vyssie naznacil.

15:18:19 - otázka od: branomojsej Čau Patrik. Nezdá sa ti že ty len drístaš nelogicky a nič z toho čo drístaš nerobíš? Dakujem za nazor Brano. Ale ak by si bol ozaj Brano Mojsej, tak by si vedel, ze to co si napisal je uplna somarina.

15:20:33 - otázka od: Jozef Polák Ahoj. Už som sem písal , ale nejako sa tu nevidím. Chcem sa spýtať že aké si znamenie. A vlastne ma pri reality show dosť mrzí, kedže je to boj osobností, že tie vaše znamenia sú pred nami divákmi nejako skrývané. Čo je mi dosť čudné. A inak si bol v pohode, jeden z mála. Taký Zoltán, to je teda prípad. Aké je on znamenie ? Mohol by si nám prezradiť znamenia všetkých ? nepoznam znamenia vsetkych, resp. som ich aj akosi pozabudal. Ja som ale Vaha.

15:22:01 - otázka od: lucia možem sa opytat, co si moderovl, kde by som si ta mohl priradiť, lebo ta nepoznam Moderoval som napr.pre lokalnu tv v bratislave, a rozne radia.Ale nemozem tu vsetko pomenovat, kvoli reklame.

15:22:14 - otázka od: Vladimír zdravím....bol ste jediný čo tam za niečo stál...myslím,že už to budú vysielať len po polnoci Dakujem za uznanie

15:23:41 - otázka od: Pipo Cau. Kolko si tak das do nosa denne? Ty mi prosim povedz na co si natahujes na seba oblek, Ved ty si cista norka...videl si sa v zrkadle? Fuuuha...no ak sa nieco oslavuje, tak si dam do nosa rad,ved preco nie? :o} Inak dost odvazny koment, ha....a preco si natahujem oblek? No bola to jedna z podmienok, co uz.A v zrkadle sa vidim pomerne casto, dakujem za pripomenutie :o}

15:24:36 - otázka od: Mirko Ahoj Paťko... Priznám sa, že pre mňa ako gaya si vcelku zaujímavý typ... máš na konte už nejakú životnú sexuálnu skúsenosť s osobou rovnakého pohlavia a ak áno, ako sa ti to páčiolo? Ahoj Mirko. Nemam ziadnu homosexualnu skusenost a ani neplanujem mat. Dakujem ,ale nemam zaujem.

15:25:35 - otázka od: Darina Nepáči sa mi na Vás všetkých to, že keď ste sa tam chceli dostať tak ste tej osobe z Pereša skladali poklony a teraz jej každý neviete prísť na meno. Je to od Vás fér??? Ja som nikdy Nore neskladal nejake poklony. Iba som sa zmienil,ze je to clovek ktory si ide za tym , co chce a je sebavedoma a uprimna. Niekedy az prilis.Ale urcite som sa jej do zadku nepchal.

15:26:15 - otázka od: de Luxe Michal s Liborom tam nemali sex? Toto je trapna otazka. Urcite nemali a vobec neviem ako vam to napadlo.

15:27:07 - otázka od: vrabco čau... žiarliš na Braňa´a závidíš mu, že má doma takú suprovú ženskú ako je Norika?? Na Brana urcite neziarlim a taku zensku mu teda nezavidim.

15:29:42 - otázka od: muška Ahoj... Chcem sa ťa spýtať čo sa o tebe popísalo na istých sránkach. Vravelo sa že máš breberky... Ja osobne som tomu najprv nechcela veriť ale naozaj som na obrazovke postrehla pár mihotajúcich sa mušiek. ďakujem za objasnenie tejto mojej dilemy... Pekný deň... Coze> ake breberky? Ani neviem co to je, a keby sa okolo mna nejake musky vyskytovali urcite by som si to vsimol :o} Teda taku otazku som necakal. Vsak nie sme predsa na savane v Afrike?

15:29:42 - otázka od: jarabica obecna ahoj patrik...tvoja pesnicka Zlatokopky sa celkom chytila v Slovenskom etery...co na to hovoris?..planujes aj koncerty? Jeeej no na koncert by som aj siel ,ale zial Zlatokopky som nenapisal ja. To si skor asi mylis s pesnickou Money, money, money ktoru som pretextoval do slovenciny.Ale dik za uznanie.

15:31:48 - otázka od: dušan je jasné, že v súťaži Šéfka môže zvíťaziť iba Mojsejkin prvotriedny prisluhovať, riťolez a šplhúň.. ty si síce šplhal a liezol do jej zadku kvlitne, no zjavne to nestačilo.. čo teda z vlastnej skúsenosti doporučuješ prípadným budúcim adeptom na pretlačenie sa do Norinho ritného otvoru? Nebudem radit nic, pretoze si kazdy aj tak urobi vlastny nazor. A domnievam sa ,ze lezenie do zadku urcite vyzera inak.Ja som nikomu nikam neliezol

15:31:48 - otázka od: Darina Patrik hodnotíš Noru ako arogantnú. Ak by si postúpil a nedajbože vyhral ako by si hovoril o nej potom??? Budem ju hodnotit stale rovnako, pokym ma nepresvedci o omyle.

15:32:39 - otázka od: Zdenka Dobrý deň, nemáte trápny pocit sám zo seba a neľutujete, že ste boli súčasťou takej primitívnej frašky ako je rádoby show šéfka s pani Mojsejovej v titulnej roli? Nemam trapny pocit, na rozdiel od inych som tam neurobil nic, za co by som sa mal hanbit.

15:34:40 - otázka od: Matej Kuna Cawko Patriku :) No dalo sa čakať že vypadneš, aj keď som dúfal že sa to podarí a že našu partu budeš ešte reprezentovať dlkšie, myslím si že sme boli až moc normálny na takéto niečo.Ale som rád že sme sa spoznali, si super človek, drž sa, sme v kontakte:) Tvoj kolega zo šéfky Maťo.. Diky Matko za podporu. Presne to iste si myslim aj ja a dufam,ze sa coskoro stretneme.

15:35:57 - otázka od: jolana ahoj patrik, pocul som ze si Noru nazval hnusna skareda gorila a ze sa ma vratit do amazonskeho pralesa.. to bol dovod preco ta vyhodila?..dakujem za odpoved Nic take som z ust nevypustil ,take vyrazy ani nepouzivam.

15:37:23 - otázka od: igor ahoj pato, videl som ta v tej sou farmar hlada zenu. bol si najlepsi..skoda ze si ta Mora nevybrala za manzela...drz sa a hlavne si to nehod..s pozdravom Neboj sa nehodim si to :o} A Farmar hlada zenu sa ma urcite netyka..to si ma s niekym mylis. Ale ako for to nebolo zle

15:39:06 - otázka od: Tomas Dobrý deň. Nemysleli ste este nato ,ze by ste sa mohli zivit ako daber vo filmoch, kedze mate taky vyrazny hlas. Uz som si zopar dabingov presiel, takze s touto pracou skusenost mam a urcite by som v tom rad pokracoval. Len ma treba oslovit.

15:42:18 - otázka od: Ivan Neuráža vás, že ste boli v spoločnosti tvora, ktorý má slovník " suterénu"? Pani Mojsejová je už "okukaná" a rapídne znížila sledovanosť televízie JOJ. Rýchlo preč z tohoto "hnojiska". Myslím z jej TZV. Show. Bieda. Čo vy na to?Že sme v NATO?(Tie dve posledné vety sú mimo otázku. K NATO sa vyjadrovat nebudem a co sa tyka Nory, pozrite sa: Nemozem za to, ze do tejto show vybrali Noru ako milionarku. Prihlasil som sa hlavne kvoli peniazom, nadeji ze sa trochu zadari a zaujimavym skusenostiam. Proste to bola vyzva zazit nieco nove, tak som to skusil a nelutujem. Chapem ze mnohym ludom je to proti srsti,ale to uz je riziko kazdeho tv zviditelnenia sa. Dakujem tym, ktori ma podporili, ktori mi praju, ale aj tym, ktori ma nemusia. Dakujem Vam vsetkym za tento zaujimavy chat a zelam Vam len to najlepsie do zivota. Pato Murcina

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu