Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Majiteľa kasín a jeho dcéru zastrelila exmanželka!

ilustračné foto
ilustračné foto

BELEHRAD - Dve brutálne vraždy a pokus o samovraždu otriasli v sobotu podvečer obyvateľmi srbského hlavného mesta Belehrad. Majiteľa niekoľkých exkluzívnych belehradských kasín Ljubomira Dapčeviča (58) a jeho dcéru z druhého manželstva Milicu (22) totiž podľa médií doslova popravila Dapčevičova bývalá manželka, ktorá vzápätí skočila z Brankovho mosta do Sávy.

K vraždám došlo pred reštauráciou v samom centre Belehradu, informoval srbský spravodajský server RTS. Miestne médiá uviedli, že Dapčevičova exmanželka Liljana Mitičová chladnokrvne vypálila štyri strely z pištole, pričom jedna zasiahla Milicu do hlavy a dve skončili v tele jej exmanžela. Mladá žena zomrela na mieste, kým muž zraneniam podľahol po prevoze do nemocnice.

K streľbe došlo podľa svedkov po tom, čo trojica vyšla z reštaurácie, kde údajne po predchádzajúcej prudkej hádke všetci traja večerali. Exmanželka pritom strieľala na dcéru svojho bývalého manžela vo chvíli, keď bola tá k nej otočená chrbtom.

Po likvidácii bývalého manžela a jeho dcéry Mitičová z miesta činu ušla a asi hodinu po čine skočila z Brankovho mosta do Sávy. Doposiaľ nie je známe, či malo ísť o pokus o samovraždu, alebo únik pred policajnými zložkami. Páchateľka však skok do studenej vody prežila. Našli ju miestni rybári, ktorí ju vytiahli a zalarmovali políciu. Ženu previezli do nemocnice a podľa médií ešte stále nie je pri vedomí.

Motív zarážajúceho činu doposiaľ nie je známy. Podľa mediálnych informácií Mitičová nemala so svojím exmanželom dobré vzťahy a údajne viackrát pohrozila jeho dcére, ktorú mal s druhou manželkou.

Dapčevič a Mitičová boli rozvedení, mali však spolu syna Andriju, ktorý pred dvoma rokmi tragicky zahynul na predávkovanie drogami vo veku 29 rokov. Denník Blic informoval, že Mitičová nemohla prekonať smrť syna a viackrát uviedla, že sa zabije.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu